vineri, septembrie 11, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Pentru weekendul acesta v-am pregatit cateva faze foarte tari.
Ok si daca e weekend e vremea nuntilor, atunci sa incepem cu o nunta. Cununia la Biserica e prilej de rugaciune pentru sanatate, indestulare, copii multi si sanatosi, cum la fel cununia e si prilej de bucurie. Sa-mi spuneti daca ati mai vazut vreun cuplu mai haios ca acesta ce urmeaza:
Un flickflack mai putin reusit:Si o mica farse, la indemana tuturor:Tot o farsa poate fi considerata si faza urmatoare, una mai dureroasa... Cum sa spargi 2 oua. Desi nu cred ca s-au spart. Nu vad albus, nu vad galbenus. :)))Si apropos de durere. Una de pe la noi di la Radauti. Haida` maaaa......La un concurs de ciclism. Se mai intampla:Ne amuzam si cu un catelus caruia ii place la nebunie sa joace biliard.Daca suntem in weekend, atunci inseamna ca vedem spectacole, mergem care incotro... la discoteca,film, festival sau nunta, botez.
Si pe scena, oricare ar fi ea, se intampla multe faze amuzante. Urmatorul colaj vine sa ne demonstreze asta:La final ne delectam cu ceva sexy. Cate obiecte credeti ca poarta d-soara in... poseta ?

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România