miercuri, noiembrie 04, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Azi asa cum v-am promis vedem ce am facut de Halloween. Farse peste Farse, glume reusite pline de umor sau dimpotriva... nereusite ce se soldeaza cu... victime. :))
Una peste alta, e o vorba.. aia cu groapa... ce o sapi pentru altu` ca sa pici tot tu in ea. Priviti:Sa aveti inima de otel....... caci nu se stie niciodata cine e dupa colt. :)))Sau dupa perdea... Revenim la WC.Ne oprim?

Daca tot am ajuns la farse... va propun un top 5 cu cele mai reusite farse de speriat... :)))La final cateva compilatii cu cele mai cool farse, intamplari de Halloween si nu numai:Si ca bonificatie, ca tot am avut azi o pastila de speriat, sa vedem cum se face un zombie modern.Plus o melodie, dedicatie speciala pentru toti petrecaretii de Halloween.
The Sexy Halloween Costume Song

Jocul Zilei - Effing Zombies

Azi la jocul zilei... mult sange, actiune si arme periculoase. Effing Zombies revolutioneaza aria games. Jocul iti solicita in mare numai mouse-ul dupa ce apare butonul de start... ah, fireste si mintea. :)))

Noi Recorduri Mondiale!

Si azi cateva recorduri mondiale.
Incepem cu un chinez, Wang Xianfa care are presupun... cel mai tare cap din lume. Mergem in China unde nu cu mult timp in urma, s-a stabilit un nou record mondial. Nu stiu din ce aliaj sunt barele astea... ca se prea sparg de capu` chinezului dar tipu asta a stabilit un nou record mondial inscris ulterior in Cartea Recordurilor. 26 de bare sparte intr-un singur minut si nu.... nu si-a crapat capul... :))) Priviti:Trecem acum la un alt record. Indianul Manjit Singh va sustine o noua proba pe 12 noiembrie. El detine actualul record dar va incerca sa-l doboare cu o greutate mai mare. Ghici ce face?! Trage un autobuz cu... urechile.. :))))
Pana una alta privim ultimul lui record stabilit in anul 2007 si vedem despre ce e vorba.

Recomandarea Zilei - 04 Noiembrie 2009

Mai intai de toate o noutate muzicala, asa cum v-am obisnuit.
Sunloverz - Now That We Found LoveEra prin 1991 hit. Primii pasi ai dance-ului modern s-au regasit si in piesa retro ce o vom asculta in momentele urmatoare. Cine asculta muzica de atunci cu siguranta va avea o surpriza placuta regasind acum acest hit. Army Of Lovers - Obsession

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România