miercuri, noiembrie 04, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Azi asa cum v-am promis vedem ce am facut de Halloween. Farse peste Farse, glume reusite pline de umor sau dimpotriva... nereusite ce se soldeaza cu... victime. :))
Una peste alta, e o vorba.. aia cu groapa... ce o sapi pentru altu` ca sa pici tot tu in ea. Priviti:Sa aveti inima de otel....... caci nu se stie niciodata cine e dupa colt. :)))Sau dupa perdea... Revenim la WC.Ne oprim?

Daca tot am ajuns la farse... va propun un top 5 cu cele mai reusite farse de speriat... :)))La final cateva compilatii cu cele mai cool farse, intamplari de Halloween si nu numai:Si ca bonificatie, ca tot am avut azi o pastila de speriat, sa vedem cum se face un zombie modern.Plus o melodie, dedicatie speciala pentru toti petrecaretii de Halloween.
The Sexy Halloween Costume Song

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România