marți, iunie 30, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Ieri, dupa ce ai venit din minivacanta de weekend... daca ai masina, cu siguranta ai fost la spalatorie cu ea! Incepem pastila vizionand un idiot in actiune, care preia o masina pentru a o duce la spalat. Vedem ce a iesit:Un altul...

Veuillez installer Flash Player pour lire la vidéo


Ca sa nu se supere i-am gasit un coleg:

Veuillez installer Flash Player pour lire la vidéo


Mai merge unu`?!

Veuillez installer Flash Player pour lire la vidéo


De vina e vantul prea puternic... cu siguranta! :)))A fost ieri cutremur? N-am simtit nimic dar ei da... cand au vrut sa iasa rapid din supermarket... :))

Veuillez installer Flash Player pour lire la vidéo


De ieri pana azi a cam fost liniste in sensul ca nu prea au aparut clipuri funny demne de pastila noastra zilnica. Asa ca toata lumea a dormit... ce dragut!!! :))

Best Of Gigi Becali!

via catavencu.ro

De curand a fost ziua lui Gigi Becali prilej pentru Academia Catavencu de a-i ura La Multi Ani in stilul lor caracteristic. :))Si tot baietii de la Catavencu au tradus dialogul renumit dintre Gigi Becali si un reporter de la Antena lui Voiculescu.
Ascultam 2 variante, in italiana si in engleza. Liniste... :))))

Si ca totul sa fie perfect si toata lumea din Parlamentul European sa priceapa ce vorbeste Becali, iata si varianta in franceza! :))Pe aia in romana o vreti? mie mi-e rusine sa o postez.
Si acum stau si ma gandesc... colegilor lui becali nu le este rusine sa asculte aceste discursuri becaliene pe limba lor? :)))

Mai conteaza!? Chiar asa...

Faceti si voi ca ei!

Poate cu putin efort... si antrenament ve-ti reusi si asemenea performante.
Imagini de senzatie pentru iubitorii basket-ului:Nu e din basket dar tot din acrobatie e...Cum e sa desenezi cu amandoua mainile... in acelasi timp!? Dexteritate frate...

Recomandarea Zilei - 30 Iunie 2009

Azi inainte de recomandarea muzicala cu care v-am obisnuit doresc sa aruncam o privire si asupra pieselor recent lansate.
Astfel Corina ne aduce un nou clip, 1 2 3.Din 1991 o piesa de top:

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România