sâmbătă, ianuarie 15, 2011

Pastila Zilnica de Ras!... de speriat!

Nu... nu, weekendul ce a inceput nu e de speriat si nicidecum de groaza, poate doar de pomina, pentru ca avem tema de casa.... de ras pana nu mai putem.
Alte faze funny va asteapta in selectia de mai jos pe care va invit sa o urmariti. Iar dupa clip, daca va place Recomandarea Zilei, pueti sa o votati.... Insa toate la timpul lor, acum zambim din plin.

SCARE PRANKS COMPILATION


Asa cum spuneam daca va place Recomandarea Zilei, votati-o in competitia lansata de Blogatu, Blogurile anului 2010 - categoria divertisment, drept pentru care va multumesc!!

Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!
Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

Constructii ciudate si stupide!

Muncitori romani de pretutindeni.... mai da cam peste tot in lume v-ati imprastiat. :)))
Gandindu-ma la acest subiect as fi fost tentat sa cred initial ca toate capodoperele in materie de constructii sunt realizate de ingineri romani.
Lasand gluma deoparte, azi doresc sa va prezint o selectie superba cu cele mai tari constructii stupide, ciudate, bizare, infricosatoare pe alocuri si in care nu ti-ai dori sa locuiesti, o selectie pe care nu puteam sa nu o preiau de pe celebrul Izismile.
Este vorba despre cladiri de locuit, case rezidentiale in general dar nu numai, care fie asa s-a dorit a se construi ceea ce e mai mult decat de prost gust sau de neam prost, fie... asa a fost sa fie, la voia intamplarii... si la partea asta responsabil pentru felul cum arata e numai si numai constructorul care a ignorat indicatiile arhitectilor ori s-a lovit pe parcursul constructiei de... neprevazut, ceasu` rau... asta asa ca scuza, ca doar nu or fi nebuni sa darame ditamai casa pentru ca peste noapte casa respectiva este prevazuta in plus cu un copac sau stalp in mijlocul ei... si exemplele pot continua dar cel mai bine e sa priviti direct fotografiile.
Ce a iesit?! Vedem in cele 93 de imagini, poze cu constructii...
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România