luni, noiembrie 29, 2010

Pastila Zilnica de Ras!

Inceputul de saptamana nu poate fi ca lumea fara un clip mobilizator care sa ne puna in miscare toti muschii... Asa ca va las sa vizionati clipul funny de mai jos si mai apoi puteti sa va vedeti fiecare de treburi in saptamana ce a inceput. Deranjeaza pe cineva vremea mohorata de afara? :))


Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!

Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

Recomandarea Zilei - 29 Noiembrie 2010: Andreea Olariu - IO CANTO, dupa etapa a 11-a

Sambata seara s-a desfasurat ultima etapa ce a mai dat dreptul unui nou concurent sa se califice in finala de peste 2 saptamani, din 11 Decembrie. Din juriu au facut parte pe langa prezentele obisnuite Claudio Cecchetto si Gloria Guida, si Luca Laurenti, Paolo Bonolis si cantareata Katia Ricciarelli.
Saptamana ce urmeaza va fi semifinala, un fel de play-off in care se vor lupta pentru un loc in finala, concurentii ce au castigat macar intr-o etapa, premiul juriului.
Asa cum probabil stiti Andreea Olariu este calificata direct in finala IO CANTO de pe Canale 5 Mediaset asadar va avea un respiro de 2 saptamani pentru a pregati cum se poate mai bine pisele din finala. In ultima etapa ea s-a prezentat cu un nou look!
Piesa cu... care a intrat sambata in concurs a fost interpretata magistral si merita sa castige etapa dar nu a fost asa... publicul a ales altceva, am mari temeri ca nu publicul decide ce si cum, ci organizatorii. Spre exemplificare, am sa postez ambele clipuri, cel interpretat de Andreea si cel ce a castigat etapa, un cantec interpretat de Benedetta. In ultima etapa a concursului au fost si alte piese frumoase si bine interpretate de ceilalti copii dar am sa va las sa ii vedeti singuri in inregistrarea integrala a show-ului oferita de televiziunea italiana, aici!
Pana una alta sa va prezint si situatia pieselor calificate in finala de peste aproape 2 saptamani, in ordinea castigarii etapelor.

1. Andreea Olariu - I surrender
2. Andreea Olariu - Perdere l'amore
3. Benedetta Caretta - Insieme
4. Benedetta Carreta - Amor mio
5. Andreea Olariu - Listen
6. Benedetta Carreta - Un anno d'amore
7. Andreea Olariu - All by Myself
8. Benedetta Caretta - Una ragione di piu'
9. Benedetta Caretta - Eye in the sky
10. Benedetta Caretta - Hurt
11. Benedetta Caretta - Your love

Dupa cum se poate vedea Benedetta conduce cu 7 etape castigate luand un oarece avantaj spre trofeul competitiei, este urmata la mica distanta de Andreea cu 4 etape. Dealtfel, mai mult ca sigur lupta se va da intre cele 2, asta daca nu cumva organizatorii prefera sa castige altcineva cu nu prea multe veleitati vocal-interpretative, am avut un asemenea exemplu la celalalt concurs din Italia, Ti Lascio Una Canzone unde stim cu totii cum a fost furata pe fata Madalina Lefter.
Haideti sa vedem si piesa castigatoare dupa care piesa interpretata de Andreea Olariu.
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România