duminică, noiembrie 08, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Asa ca de duminica... ceva scurt si la obiect ca vad ca e vreme buna de iesit pe afara astfel ca nu am sa va retin prea mult numai cat sa va aduc un zambet pe buze si gata. :)))

Inca nu zambiti si nici chiar daca vedeti clipul urmator, ca nu e de ras. Toti ajungem batranei. :)))Keep smiling... Razi tu razi dar parca nu e rasu` tau. :))
In caz ca nu stiati pensionarii pe care tocmai i-ati vazut nu erau din Romania! Ai nostrii sunt alt specimen de batranei... si e bine sa ma opresc aici pentru ca nu vreau sa jignesc pe nimeni.
Trecem la alt divertisment si umor oferit de alta generatie, mai tanara:Din aceeasi categorie:Faceti cunostinta cu cel mai meserias dintre meseriasi.....:)))Pe asta o stiti?Da` pe asta?Si daca tot am ajuns la... condus, am sa va las pe final cu o compilatie de gafe ale soferilor de pretutindeni, surprinse la competitii sportive, acasa sau pe strada....

How to... sau cum sa faci o stea Ninja din hartie!

E simplu ca buna ziua!
Ca sa faci o stea Ninja iti trebuie doar o coala de hartie A4 si multa atentie, ca restu` vine de la sine daca esti atent la clipul de mai jos.
ATENTIE!
Ninja Star poate fi periculoasa. Evitati sa aruncati cu aceasta inspre ochi. Odata indoita(impachetata) coala de hartie devine foarte tare iar colturile chiar pot fi periculoase.
Pentru reusita, iti recomand sa pui playerul de mai jos pe pauza pana reproduci si tu miscarile vazute.

Recomandarea Zilei - 08 Noiembrie 2009

Prima piesa pe care vi-o recomand azi, a fost hit in vara ce a trecut. A avut si un videoclip difuzat pe la toate televiziunile de muzica din Europa. Dar de curand sexy Inna si-a lansat un nou videoclip la piesa Deja Vu, un clip mult asteptat, in care apare si ea in ipostaze incendiare si pe care va invit sa-l urmariti mai jos in cazul in care n-ati facut-o deja.
Asadar al 2-lea videoclip oficial semnat
INNA feat. Bob Taylor - Deja VuUnora li se pare acest stil extrem de demodat si... naspa. :)))) Dar acest stil a creat dance-ul din ziua de azi. Vorbim de eurodance pentru ca azi avem un remember la o piesa din aceasta categorie, o piesa lansata in anul 1995.
Beat Society - Feel The Beat....
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România