duminică, noiembrie 08, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Asa ca de duminica... ceva scurt si la obiect ca vad ca e vreme buna de iesit pe afara astfel ca nu am sa va retin prea mult numai cat sa va aduc un zambet pe buze si gata. :)))

Inca nu zambiti si nici chiar daca vedeti clipul urmator, ca nu e de ras. Toti ajungem batranei. :)))Keep smiling... Razi tu razi dar parca nu e rasu` tau. :))
In caz ca nu stiati pensionarii pe care tocmai i-ati vazut nu erau din Romania! Ai nostrii sunt alt specimen de batranei... si e bine sa ma opresc aici pentru ca nu vreau sa jignesc pe nimeni.
Trecem la alt divertisment si umor oferit de alta generatie, mai tanara:Din aceeasi categorie:Faceti cunostinta cu cel mai meserias dintre meseriasi.....:)))Pe asta o stiti?Da` pe asta?Si daca tot am ajuns la... condus, am sa va las pe final cu o compilatie de gafe ale soferilor de pretutindeni, surprinse la competitii sportive, acasa sau pe strada....

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România