joi, aprilie 30, 2009

Pastila zilnica de ras!

Poate ca e mai bine sa nu comentam ceea ce vom vedea mai jos pentru ca se stie ca oricum la pastila zilnica de ras.... se radeeee... cat se poate de mult si cat se poate de bine.
Cel mai tare arab e la noi in clipul urmator. Priviti clipul pana la capat... se excita rau la cerebel. :)))Trecem la alt sport!Ah... atletism? Nu chiar... dar asta?!Se poate si mai rau?! Ia sa vedem.O farsa care nu pare reala!Una de pofta buna!In fine, iata cum se mai prezinta filmu` facut in India. Progreseaza si maine... Bollywood-ul poate intrece Hollywood-ul. :))De cand nu v-ati mai controlat tensiunea arteriala. Poate e cazul... doar daca nu vreti sa deveniti pompier modern, dupa cum vom vedea mai jos. :))Nu ramaneti fara bonificatie...

Faceti si voi ca ei... daca puteti.

Eu nu va indemn sa faceti asa ceva. :P
Ca sunt rusii nitzel sariti de pe fix, o stim! Ca fac si un concurs pentru asa ceva... nah, nici asta nu ar trebui sa ne surprinda.
Dar ca se si lauda ca sunt tari, ei ash... asta e tare de tot pentru ca daca nu s-ar fi laudat atunci nu am fi vazut filmul de mai jos. Uni il pot considera clip plini de prosti care n-au ce face acasa. In loc sa mai dea o dusca pe gat ca le sta in fire sau sa taie lemne ca sa-si consume energia, isi arata forta, se contorsioneaza, se inteapa cu ace si-si agata greutati chiar poarta un scaun cu o d-soara... in dinti, la acest stupid concurs de forta.Rusii ca rusii dar pe japonezi nu-i intrece nimeni. O echipa de ingineri mari meseriasi au inventat o industrie pentru prepararea micului dejun. Tare comentatoru` de parca ar comenta un meci de fotbal in Brazilia! :))Pofta buna! :))))
Si pentru finalul acestui articol, va invit sa vizionati o reclama noua, aparuta in Germania. Ce e mai bine, sa cumperi din magazin sau de pe net?! Aflam raspunsul mai jos....Mda... azi vine o strire pe newsletter prin care aflu ca la noi, zic specialistii, anul acesta, unul din 2 magazine on line, vor disparea. Nasol...

Recomandarea Zilei - 30 aprilie 2009

Pentru cei romantici, iubitori de animale, un clip ce merita vizionat!Iar acum si piesa zilnica:

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România