joi, aprilie 30, 2009

Pastila zilnica de ras!

Poate ca e mai bine sa nu comentam ceea ce vom vedea mai jos pentru ca se stie ca oricum la pastila zilnica de ras.... se radeeee... cat se poate de mult si cat se poate de bine.
Cel mai tare arab e la noi in clipul urmator. Priviti clipul pana la capat... se excita rau la cerebel. :)))Trecem la alt sport!Ah... atletism? Nu chiar... dar asta?!Se poate si mai rau?! Ia sa vedem.O farsa care nu pare reala!Una de pofta buna!In fine, iata cum se mai prezinta filmu` facut in India. Progreseaza si maine... Bollywood-ul poate intrece Hollywood-ul. :))De cand nu v-ati mai controlat tensiunea arteriala. Poate e cazul... doar daca nu vreti sa deveniti pompier modern, dupa cum vom vedea mai jos. :))Nu ramaneti fara bonificatie...

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România