luni, martie 07, 2011

Pastila Zilnica de Ras: Top 15 copii dragalasi - Top 15 Cutest Kids on Youtube

Adevarul e ca nu stiu daca picii prezenti in compilatia de mai jos sunt cei mai dragalasi si haiosi copii de pe internet, Youtube in cazul de fata dar tot ce pot spune e ca m-am amuzat de ei pana la lacrimi si am sa va las si pe voi sa faceti acelasi lucru...


Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!

Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

Cele mai tari goluri ale saptamanii in Europa! Martie 2011 -1-

Luna lui Martisor a debutat in materie de fotbal cu numeroase partide care mai de care mai atractive si interesante.
Interseante au fost si golurile marcate in saptamana ce a trecut iar mai jos ca de obicei vom vedea cele mai frumoase si mai spectaculoase 10 goluri ale saptamanii trecute dupa care am sa va rog sa votati cel mai reusit si mai frumos gol in opinia voastra.

Viralul de azi: Paranoia - Baloane, balonase, fantome

Azi o noua intalnire funny la viral cu inegalabilul Jack Vale. Paranoia se va abate in clipul urmator in locul care ii place lui Jack cel mai mult, hypermarket-ul.
Cum ai reactiona sa mergi la shopping iar un tip dubios... sa vorbeasca de tine la telefon. Ca vorbeste de tine mai e cum e dar sa te si acuze ca... faci balonase, deja e peste masura.
Ma intreb cum ar fi reactionat romanii la o asemenea farsa? Cred ca l-ar fi luat la bataie pe individ. Dar cum nu se intampla la noi, putem savura momentul plin de haz ce urmeaza...
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România