miercuri, iunie 03, 2009

Pastila zilnica de ras!

Azi avem in program cateva farse noi, sosite din Canada. Dar pana la ele sa vedem ce alte noutati funny au mai aparut pe net in ultimele 24 de ore.

Primul clip e de senzatie si vine din show-urile japonezilor, deci e clar ca e ceva iesit din comun. Nu te pune cu maimuta!O capra in sevraj:E in armata doar de putin timp! :))O d-soara grabita nevoie mare! :))

Ehe... nu va grabiti niciodata ca fata mare la maritat. :)))
Trecem la sport...O farsa mai veche ce se putea incheia prost... La muzeu!Farsa la pisica:)))Si la final cele 2 farse promise.
Lumea crede ca-i nebuna. Priviti-le fetele celor pacaliti cand vad pozele. pulsul creste...Un travestit:Plus o bonificatie de pe la noi: :))

Faceti si voi ca el. Nou record mondial.

Azi 2 subiecte in categoria asta.
1.Se da... o masina de ultima generatie, Lamborghini pe deasupra. O pista, reprezentanti de la Cartea Recordurilor si un neamt adevarat cu muschii parca implantati. :))))))))))))))))
Iata ce rezulta:Cai putere vs Om, 1 la 0 pentru om timp de 7 secunde. :))))))

2.Spiderman actioneaza din nou.
Alain Robert de 48 de ani este denumit asa in Franta si nu numai, pentru ca este un aventurier innascut asa cum se autodeclara si precum Spiderman escaladeaza fara nicio teama orice cladire ce poate fi abordata.
Suporta si consecintele fara indoiala si-anume amenzi si chiar inchisoare dar nu conteaza asta pentru el. Tot ceea ce conteaza e sa-si treaca la activ noi si noi victorii adica noi cladiri escaladate, care mai de care mai inalte si mai faimoase. Zilele trecute i-a venit randul unei cladiri inalte de 188 de metri din Sydney.Ani de antrenament, amenzi cat nu le poti duce si esti Spiderman. :)))))
Iata imagini si din alte unghiuri:

O motorizare speciala!

Nu mica i-a fost mirarea celui ce a filmat faza urmatoare.
Un tip ingenios a vrut sa nu se mai oboseasca sa pedaleze la bicicleta, poate pentru ca e cam slab si deja a ajuns la greutatea dorita astfel ca si-a motorizat bicicleta care acu` zboara pe sosele. Oare ii trebuie permis pentru tzoacla asta cu motor?! Oare il prinde radaru`?
In fine... cred ca atunci cand se ingrasa isi da motoru` jos de pe bicicleta si da la pedale sa readuca silueta la standardele dorite. :)))))
Iata bicicleta cu reactie in toata splendoarea ei:Tipu` cu camera de filmat era pe scuter si nu s-a putut tine dupa biciclist. :))) Tare de tot!
Hai ca v-am dat idei. Tunati-va tzoacla!

Cele mai tari reclame

Azi am descoperit una si buna. E veche dar eu personal n-am vazut-o astfel ca vi-o recomand.
Iata babele ce dansuri pot executa intr-un club oarecare dupa o licoare:Si tot la licoarea respectiva:


Recomandarea Zilei - 3 iunie 2009

Azi un clip special de pe la noi:

SISTEM - Boca de infernoPiesa e un amalgam de genuri si curprinde influente africane, latine si altele
spune Claudiu Purcarin, cunoscut drept Nashu, component al trupei Sistem. Piesa este compusa de Mariu Moga si Sistem, iar vocea din noul single apartine Andreei Crepcia.

Piesa zilnica vine tot de la noi din tara, din Romania anului 2007:

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România