luni, decembrie 28, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Bun gasit la pastila funny de care esti dependent zi de zi. :))
Cum a venit Mos Craciun in America anul acesta?Stai ca trag...Tenis de masa:Si ca sa nu se supere pisica... Cine e cel mai bun prieten al pisicii? Cainele... :))))
O razbunare dulce...Spiderman in actiune:Hai sa fie si cocalar in actiune:Peripetii la sanius...Fratilor, la ce colegiu si in ce tara se mai faceau ore in saptamana Craciunului?!ATENTIE! Femeie la volan:Se poate interpreta ceea ce ve-ti vedea. Trecand peste tragicul din film... sa ai pe fata o caracatita, nu poti sa nu zambesti cel putin cand vezi prim-ajutorul dat acestui caz... Stiti ce face tipa pe fata lui?Am inceput cu Mos Craciun, incheiem tot cu el... defapt cu cadourile lasate in urma.
Lasam gluma deoparte si vreau sa va prezint un clip masochist demn de pastila groazei daca as avea rubrica aceasta.
Ce parinte poti fi... sa te lase inima sa iti bati joc in asa hal de propriul copil!? Faza rupta parca din Singur acasa!Urare pentru internauti:

Cele mai tari reclame!

Mai intai de toate ceva de actualitate zilele acestea in materie de reclame....Cel mai tare parental control:De prin Thailanda, reclama la guma de mestecat!Una la GAP care mie imi place...Tradati in.. sau din dragoste! :))Tenis de masa:Mesagerie instant:Ai Nike?!Umanitar:O zi mai speciala:Si pe la noi se poarta asemenea mariaje din interes:

Cati or fi ramas si in Romania insarcinati asa... dupa Craciun?

Inchei cu una dintre cele mai bune reclame existente pe Pamant la ora actuala. Publicatia Adweek a desemnat reclama Honda de mai jos, ca fiind cea mai buna a ultimului deceniu, in fata unor alte branduri renumite precum Nike, Budweiser sau Sony.Azi un Bonus cu un remember al celor mai bune si funny reclame ai anilor trecuti...

Recomandarea Zilei - 28 Decembrie 2009

Muzica noua, defapt un singur remix pentru azi la Recomandarea Zilei + o piesa noua, ambele sunt insa romanesti:

Alexandra Stan - Lollipop (Param Pam Pam) CLUB VERSIONRoller Sis & Adrian Sana - You'Re A Place In My HeartOldies but goldies cu o piesa din 1980, in ton cu momentul noului an ce se apropie.

Abba- Happy New Year

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România