duminică, decembrie 12, 2010

Pastila Zilnica de Ras! ... la golf

Astazi pentru ca este weekend, facem putina miscare in aer liber, pentru un joc de golf.
Insa nu orice joc de golf, ci unul amatoricesc cu protagonisti, mici si mari, ce stapanesc mai mult sau mai putin acest sport.
Indiferent de performanta sportiva ceea ce a iesit este un montaj minunat in care nu cred ca veti rezista sa nu zambiti in hohote. Fun de fun cu jocul de golf, azi la pastila zilnica de ras!


Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!

Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

IO CANTO - FINALA 11.12.2010 Andreea Olariu castiga BRAVO BRAVISSIMO premiul juriului

Ghici cine a castigat finala Io Canto?
Azi noapte tarziu, in jurul orei 2 si 30 de minute s-a incheiat si cea de-a doua editie a prestigiosului festival concurs dedicat tinerelor talente din Italia, IO CANTO. A fost o finala senzationala, plina de emotie.... cum nu ne va fi dat sa vedem vreodata cred... in vreun show din Romania.
Tocmai din aceasta cauza brava noastra romanca, Andreea Olariu, s-a inscris si ea in Italia la acest concurs considerand o provocare aceasta competitie pentru cariera ei muzicala.

A avut o prestatie de nota 10 cu plus! A fost cea mai buna, nu insa si preferata publicului in totalitate. Nu de putine ori publicul italian ne-a surprins in preferinte... sunt nitzel ciudati pentru ca altfel nu imi pot explica de ce au preferat pe altcineva si aici scuzata sa-mi fie expresia dar vocea castigatoarei e asemuita oitelor de pe camp. E o voce tremuranda, behaita... foarte enervanta timpanelor mele si cred nu doar ale mele.
Benedetta Caretta
caci despre ea este vorba, a castigat marele trofeu Io Canto din 2010, avand marele avantaj ca a interpretat o piesa in limba italiana foarte cunoscuta si indragita, punct pentru ea la public, o piesa romantica, melancolica pentru toti latinii din Italia care a prins la publicul telespectator, aici avem un alt punct mare castigat de Benedetta.

Andreea a ales o piesa foarte dificila, pe care a avut ocazia sa o interpreteze in varianta originala... cea lunga, a interpretat-o magistral cum n-a mai facut-o niciodata. Si-a ales piesa I surrender de la Celine Dion. Bravo ei, a dat tot ce a putut iar lucrul acesta s-a putut observa in decizia juriului care are ureche muzicala si care si-a dat seama ca Andreea este un talent desavarsit, acordandu-i trofeul juriului, Bravo Bravissimo. Pe langa acest trofeu important, Andreea a castigat si o bursa din partea initiatorilor acestui trofeu, Fundatia Mike Bongiorno ce consta intr-o bursa de studii la Music Art and Show din Milano.

Sa intram insa mai in detaliile finalei de aseara, din 11 Decembrie si sa vedem clipurile celor doua castigatoare si nu numai.
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România