duminică, decembrie 12, 2010

IO CANTO - FINALA 11.12.2010 Andreea Olariu castiga BRAVO BRAVISSIMO premiul juriului

Ghici cine a castigat finala Io Canto?
Azi noapte tarziu, in jurul orei 2 si 30 de minute s-a incheiat si cea de-a doua editie a prestigiosului festival concurs dedicat tinerelor talente din Italia, IO CANTO. A fost o finala senzationala, plina de emotie.... cum nu ne va fi dat sa vedem vreodata cred... in vreun show din Romania.
Tocmai din aceasta cauza brava noastra romanca, Andreea Olariu, s-a inscris si ea in Italia la acest concurs considerand o provocare aceasta competitie pentru cariera ei muzicala.

A avut o prestatie de nota 10 cu plus! A fost cea mai buna, nu insa si preferata publicului in totalitate. Nu de putine ori publicul italian ne-a surprins in preferinte... sunt nitzel ciudati pentru ca altfel nu imi pot explica de ce au preferat pe altcineva si aici scuzata sa-mi fie expresia dar vocea castigatoarei e asemuita oitelor de pe camp. E o voce tremuranda, behaita... foarte enervanta timpanelor mele si cred nu doar ale mele.
Benedetta Caretta
caci despre ea este vorba, a castigat marele trofeu Io Canto din 2010, avand marele avantaj ca a interpretat o piesa in limba italiana foarte cunoscuta si indragita, punct pentru ea la public, o piesa romantica, melancolica pentru toti latinii din Italia care a prins la publicul telespectator, aici avem un alt punct mare castigat de Benedetta.

Andreea a ales o piesa foarte dificila, pe care a avut ocazia sa o interpreteze in varianta originala... cea lunga, a interpretat-o magistral cum n-a mai facut-o niciodata. Si-a ales piesa I surrender de la Celine Dion. Bravo ei, a dat tot ce a putut iar lucrul acesta s-a putut observa in decizia juriului care are ureche muzicala si care si-a dat seama ca Andreea este un talent desavarsit, acordandu-i trofeul juriului, Bravo Bravissimo. Pe langa acest trofeu important, Andreea a castigat si o bursa din partea initiatorilor acestui trofeu, Fundatia Mike Bongiorno ce consta intr-o bursa de studii la Music Art and Show din Milano.

Sa intram insa mai in detaliile finalei de aseara, din 11 Decembrie si sa vedem clipurile celor doua castigatoare si nu numai.
La ora 22:10 punct, emotiile erau pe cele mai inalte culmi pentru toti concurentii participanti in finala Io Canto editia a 2-a din 2010. Cunoscutul amfitrion al televiziunii private Canale 5 Mediaset, Gerry Scotti intra in scena, emotionat si el pentru a prezenta cea mai lunga seara Io Canto. Saluta si prezinta juriul format din Claudio Cecchetto si Gloria Guida, membrii ai juriului de baza, VP Boyle, directorul New York Film Academy, Kyle Lowder interpretul personajului Rick Forrester in serialul Beautiful si nu in ultimul rand, actrita si interpreta Raffaella Carrà, dupa care incepe concursul propriu zis.

Acum dupa finalul show-ului merita cu prisosinta sa prezint toti concurentii ajunsi in finala pentru ca numele lor trebuie sa ramana intiparite in istoria acestui concurs televizat.
Asadar finalistii sunt, in ordinea intrarii in concurs: Mattia Rossi, Simone Frulio, Sara Musella si Davide Caci, trupa de baieti Gimme Five, Alessandro Casillo, Benedetta Caretta, Enrico Nadai, Andreea Olariu, Luana Chiaradia, Elvya Garofano, Alessia Labate o tanara foarte talentata, mult mai buna ca Benedetta, castigatoarea acestei editii din 2010. Ii vom vedea pe toti mai jos pe masura ce vor aparea clipurile lor din concurs.

Pana una alta, intregul show merita a fi urmarit integral, cap-coada, direct pe site-ul televiziunii italiene, aici!
Au mai cantat in aceasta seara minunata si:
Cristian Imparato, Renato Zero, trio-ul irlandez de preoti The Priests, Nek si Piero Mazzocchetti alaturi de concurentii finalisti, cu foarte multe piese specifice Craciunului si cateva scene in care si de piatra sa fi fost... tot scapai cateva lacrimi de emotie.
Vor urma mai jos clipurile pieselor dar si alte informatii noi pe masura ce acestea vor deveni publice.
Felicitari pentru Andreea Olariu, suntem mandri de ea, felicitari pentru toti cei ce au crezut in ea, multumiri familiei, mamei ei care i-a fost alaturi si a optimizat-o si tuturor celor ce au sprijinit-o sa ajunga unde a ajuns, prin munca si devotament. Asta este cheia succesului pentru Andreea Olariu si Madalina Lefter, romancele noastre ce ne-au reprezentat in Italia anul acesta cu brio si de care suntem cu totii mandri.
Bravo fetelor... la mai mare!

Andreea Olariu - I surrender



In minutele urmatoare, piese cantate de concurenti si invitatii galei Io Canto, piese specifice sarbatorilor de iarna.

The Priests cu Pugliese - Imparato - Caretta - Casillo - Rossi - Bensi - Olariu



Imparato - Casillo - Pugliese - Olariu - Caretta - Amenta : Oh! Happy Days



Alessia Labate - Federica Bensi - NEK : Happy Christmas



Sara Musella - Alessandro Casillo - Matteo Macchioni : White Cristmas



Gimme Five - Santa Claus



Jingle Bells



Alessandro Coli & Francesco Pugliese - Jingle Bells Rock



Alessia Labate & Sara Cavillucci



Silvia Iannone & Chiara Sapienza & Martina Campagna - Feliz navidad



Pietro Mazzocchetti & Kyle Lowder & Mattia Rossi - Un amore cosi' grande



The Priests - Silent night cu 2 fete dragute din editiile trecute ale Io Canto.



Alessandro Casillo & Simone Frulio & Lola Ponze - La piu' bella cosa



Fausto Leali & Benedetta Caretta - Ti lascerò



Sara Musella & Liudmilla Lolisci - Le mille bolle blu



Pentru momentul urmator am sa va spun doar atat. Tatal fetitei ce urmeaza s-a prapadit in urma cu putin timp dar ea la cei 7 anisori pe care ii are, crede ca el traieste undeva acolo sus.... ii este alaturi si ii dedica piesa ce a starnit valuri de emotie si lacrimi nestapanite din partea intregii audiente. Cel mai emotionant moment al galei....

Sara Musella - Adagio



Un interviu cu frumoasa Andreea Olariu dupa finala de aseara, interviu realizat azi la Antena 1....



Si LIVE la Acces direct pe Antena 1 cu Simona Gherghe, alaturi de mama ei, Lucica Olariu:





O aparitie si la Sinteza Zilei pe Antena 3:



La Rai da` buni pe Antena 2:






Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!
Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

31 comentarii:

Anonim spunea...

:-o:-t x(8-}=))

Mic Alexandru spunea...

Bine... reactiile pot fi diverse. Unora le place, altora nu... :P

Anonim spunea...

Bravo ANDREEA !!!

Ai fost minunata .
am plans pentru tine,esti un geniu!
Te pupa ROXI-CONSTANTA -ROMANIA.
FELICITARI SI PENTRU TINE LUCICA .
Astept vesti de la voi. ROXI!

Dorin spunea...

Esti cea mai tare Andreea. La concurs ai fost cea mai buna! :X

Nicol spunea...

Si Benedetta a fost buna, nimic de zis, dar Andreea e a noastra .Un show in adevaratul sens al cuvantului. Am intepenit pe scaun pana la 3 dimineata, dar nu mi-a parut rau.Ada a fost la inaltime, am plans alaturi de ea si de parintii ei . Am ramas fara cuvinte. Bravo Ada!!! Ai sa ajungi mare, dar sa-ti pastrezi naturaletea , modestia si simplitatea de care dai dovada.Felicitati Lucicai si lui Sorin ptr. un asemena copil talentat si nu in ultimul rand ii felicit ptr. efortul financiar depus si sacrificiile de care numai ei stiu.

Mic Alexandru spunea...

A meritat @Nicol... ;)

AA spunea...

Ma asteptam la rezultatul asta, la fel ca in cazul Madalinei Lefter publicul (sau cine a invartit voturile) nu a fost obiectiv. Daca ar fi fost italianca ar fi castigat.
Oricum, Andreea va deveni o stea internationala si fara trofeul italienilor.

Anonim spunea...

Bravo Andreea! Colegii tai de la clasa a 8 a C te-au sustinut si te vor sustine in continuare te asteptam la scoala:D:X










Laura.

Mic Alexandru spunea...

Credeati voi vreodata ca o colega de clasa va ajunge vedeta in Europa?! Face cinste clasei, scolii, orasului vostru si de ce nu... tarii noastre! :)

Unknown spunea...

Va mulumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine! MII DE MULTUMIRI!!
ANDREEA OLARIU

Mic Alexandru spunea...

Cu placere Andreea.
Mult succes pe mai departe!

Anonim spunea...

Ciao Andreea!Ciao Luci!
Am urmarit, cu mare placere,interviurile si aparitiile voastre de la Antena1 si si Antena2!
Ma bucur nespus de mult pentru aprecierea de care se bucura Andreea in tara!!!Va pup si astept sa ne revedem, la Milano, cat de curand!
Simona

Anonim spunea...

Sunt nespus de fericita ca o constanteanca de-a noastra a cucerit Europa. :-* Bravo ei, merita din partea lui Mazare titlul de cetateam al orasului... Macar atat sa faca si el pentru Andreea noastra ca merita din plin pentru renumele ce ni-l poarta prin Europa. Si asta e doar inceputul.... ;))
Corina Mavrocordat

Mic Alexandru spunea...

@Corina asta n-ar fi o idee rea deloc. Andreea Olariu chiar merita titlul de Cetatean De Onoare al municipiului Constanta!
Numai cred ca e o conditie... ca persoana sa fi implinit 18 ani... :D ceea ce inca nu e cazul Andreei. :)
Dar ce mai conteaza, Mazare e extravagant si mai tot timpul sfideaza normalul si poate trece cu vederea peste regula asta, daca exista. ;)

Alina Plugaru spunea...

Imi pare bine pentru Andreea Olariu,a muncit mult sa ajunga aici.Bravo!

Mic Alexandru spunea...

E... hai ca nu e chiar asa rau! :)

Anonim spunea...

e rusinos ca minte de ingheata apele. merge pe la televiziuni si zice ca a castigat concursul. plange peste tot ca n-are bani si lumea ii da mii de euro cu nemiluita. nu e saraca trezitiva domnule primar din busteni!

Mic Alexandru spunea...

As fi putut ca acest mesaj sa il sterg pur si simplu, pentru ca il consider nefondat dar cum mesajele sunt sterse pe Recomandarea Zilei doar dupa anumite reguli... in rest comentariile sunt libere, las mesajul in speranta ca veti reveni cu argumente.
Sub protectia anonimatului se pot spune foarte multe.
Indiferent care e situatia, Andreea are nevoie de bani. Nu sunt singurul care o spune... Andreea este modesta nu este extravaganta sa zici ca toaca bani pe look-ul ei si pe mofturi exagerate. Numai cine nu e in locul ei nu stie cati bani se cheltuie in investitia de a te lansa in muzica si cate sacrificii fac parintii... indiferent de directia spre care vrei sa te lansezi. Am vecini ce au copilul la karturi... au investit in el si cariera lui pana in prezent zeci de mii de euro... cu sacrificii, in conditiile in care parintii sunt angajati fara functii de conducere sa zici ca au castig frumusel lunar, in Romania si stim cu totii cum sunt platiti romanii.
Ce te face sa crezi ca parintii Andreei au bani si o duc mai bine? Stim cu totii ca oficial dupa Io Canto, Andreea nu a castigat nimic financiar, decat o diploma, un trofeu si un premiu promisiune... la o scoala de muzica timp de un an de zile. Cu siguranta au existat si sponsori dar nu cred ca in vremurile astea s-au inghesuit prea multi sa o sprijine.... si cu siguranta n-ai fost nici tu printre aceia, pentru ca altfel ai fi spus-o aici.
Deci, in concluzie daca esti in stare, vei reveni cu mici argumente si de ce nu, cum e si firesc cu un nume real. Nu uita ca ti se poate raspunde exact de cei avizati, Andreea si mama ei care citesc pe aici ce si cum.... Daca nu.... vei ramane la fel cum esti si pana in prezent, un ,,nimeni,, care spune ce spune din invidie! Sa fii sanatos(a) sa faci si tu performanta ca sa ai si tu motive sa fii invidiat(a) si vorbit(a) de rau!
Bafta... si curaj, daca-l ai....

DANIELA spunea...

Andreea ,,eu nu sunt din italia,sunt din grecia..si te-am urmarit prin youtube,,imi pare rau ca nu am putut vedea emisiunile, sa ma bucur si sa plang alaturi de tine..am bocit singurica acasa pe youtube ;)) esti un mare talent si eu personal ma mandresc cu tine,,si le-am dat link-uri de alea tale grecilor..unul dintre ei mi-a sugerat ca ar trebui sa te duci si la "Mega Star"..(un concurs la fel precum IO CANTO) care te face cunoscuta in Anglia,Irlanda,Grecia si Cipru...Eu am incredere in tine ca vei reusi in America si iti doresc mult succes,,dar daca nu...ia in calcul si Mega Star.. Multa bafta!!! Esti o frumoasa !!

Mic Alexandru spunea...

Nu e o idee rea deloc. Cu atat mai mult cu cat de curand o alta romanca a castigat in Ungaria un astfel de concurs, este vorba de tovai renata ce a castigat in cele din urma concursul Megastar iar Renata nu are nicidecum calitatile vocale ale Andreei... Doar varsta mai trebuie sa o aiba, la asemenea concursuri daca nu ma insel e nevoie sa ai 18 ani ori Andreea e un fenomen la doar 14 ani. Asadar pentru alte competitii mai are de asteptat. Pleaca in America pana una alta la America`s Got Talent.....

Anonim spunea...

HMMM!! 1.Comentariul nu numai ca e nefondat si facut din rautate dar si in necunostinta de cauza ,fara nici un fel de documentare 2. Niciodata Andreea sau mama ei(si credeti-ma ca am urmarit toate aparitiile tv sau radio, inclusiv toate comentariile si articolele referitoare la Andreea) nu au declarat ca ar fi castigat IO CANTO 3.Pun pariu ca acel ANONIM nu va fi in stare sa aduca nici macar UN singur argument sau O singura dovada pentru a-si sustine afirmatiile pe care nici nu vreau sa le calific acum ! Miza sa o stabileasca el!!!!????! Sa auzim de bine!

oana spunea...

Buna, eu sunt o fata din tulcea. am stat in italia, am muncit 3 luni, asa am auzit de andreea. In romania nu se stia nimic de ea, sau cel putin nu auzisem eu. maregreseala face romania ca nu stie sa-si tina oamenii de valoare acasa. Bravo andreea, esti un exemplu pentru tara noastra, mi-as dori si eu pe viitor un copil talentat ca tine. Va doresc tie si familiei sanatate, sa te poata ajuta in continuare sa ajungi cat mai sus.

Unknown spunea...

Lucica Olariu
Am citit aici un comentariu caruia vreau sa-i raspund si este adresat ptr Anonim.
in primul rand ar fi ok daca ti-ai da adevarata identitate .In al doilea rand nu stiu unde ai vazuto tu pe Andreea ca a mers la tv sa ceara bani.Unde ai vazut tu ca a spus ea ca a castigat premiul cel mare la Io Canto.?
La Io Canto a castigat Premiul Juriului Bravo Bravissimo de care este f bucuroasa.Nu inteleg ce te macina pe tine ce face Andreea sau mai bine zis spune-mi ce vrei de ce ii porti atata sambetele.Andreea este un copil si nu cred ca te-a jignit vreodata pe tine sau pe altcineva.In legatura cu Dl Primar care i-a oferit suma sa plece in America ,vreau sa-ti spun ca a fost placerea dansului sa o ajute sa plece.Eu sau Andreea nu am cerut nimanui nimic ci pur si simplu sa oferit in emisiune.Ar trebui sa te interesezi inainte de a arunca cu noroi in Andreea.Vezi cine si de ce s-a implicat.Te rog sa-ti vezi de ale tale si sa ne lasi pe noi in pace.Un singur lucru iti doresc si ma rog lui Dumnezeu sa fii atat de bogata sau bogat cum a fost si este Andreea.Nimic mai mult si iti va fi de ajuns .De unde scoti tu ca primeste bani Andreea? Mai bine zis te macina mult ca va pleca in America si ai fi in stare din rautate si din invidie sa scrii tot felul de minciuni numai sa lovesti in ea.Afla draga ca Andreea isi va urma drumul si nimic n-o va tine pe loc si chiar nu ma intereseaza barfele tale lipsite de adevar.In legatura ce se spune despre Andreea .Sunt foarte mandra de copilul meu ,o sprijin si fac tot ce pot ptr ea.Sunt foarte bucuroasa ca TVR-ul a fost alaturi de Andreea in finala Io Canto , au fost martori la cum Andreea a ridicat sala in picioare dupa cateva secunde cum a inceput sa cante si in picioare au ramas pana in final si dupa.Recunosc sala sa ridicat si la ceilalti copii dar nu in acelasi mod cum sa ridicat la Andreea.Acest lucru ti-l poate spune si domnii de la TVR ,asta sa te informez sa culegi informatii ca vei spune din nou ca mint.Ca tu intelegi altceva decat se spune sau scrie asta e.Cred ca peste tot Andreea a declarat ca a luat premiul Bravo Bravissimo .Informeazate mai bineca vad esti in urma.Poate ca mai zic la tv ca a castigat Andreea dar se refera la Bravo Bravissimo care a fost al doilea premiu pus in joc.In concurs au fost 2 premii iar ea a luat unul din cele 2.E normal ca premiul publicului se declara a fi premiul cel mare castigat de Benedetta Carretta.
Vreau sa multumesc tuturor pentru felicitarile adresate Andreei si tie de asemeni.

Mic Alexandru spunea...

Ma bucur ca ati intervenit. Asteptam reactia d-voastra. ;)

Unknown spunea...

Lucica Olariu
Vreau sa va multumesc tuturor in numele Andreei .Momentan Andreea are foarte mult de invatat,se pregateste intens pentru examenele de admitere in liceu.Este foarte ocupata cu scoala iar sambata si duminica merge in Italia la pregatire,deoarece pe 5 si 6 februarie va sustine primul specol in Genova ,12-13 Milano..etc ...timp de 10 saptamani alaturi de inca 12 concurenti de la Io Canto.

Inna spunea...

E bine de stiut ca mai exista si romani care au talent

Silviana Tomcescu spunea...

Abia acum am aflat si eu de ea. Bine ca la televizoare vedem pe Iri si Moni, in loc sa vedem adevarate valori ca Andreea...

Evelina spunea...

Pacat ca la noi la asemenea concursuri nu castiga cine ar trebui sa castige si ni se duc talentele prin tari straini. Cazul lui Bogdan Ota cred ca nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Nebunik spunea...

O voce de exceptie...si simt cum ma umflu in pene de mandrie ca e romanca!

Alexandra spunea...

Fata asta chiar are talent ,pacat ca nu in Romania nu mai este bagata in seama

Diana spunea...

Foarte talentata fata, dar bineinteles ca talentul i-a fost remarcat in strainatate.Aici probabil n-o baga nimeni in seama.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România