sâmbătă, martie 27, 2010

Pastila Zilnica de Ras!

E weekend, peste o saptamana vine Pastele iar oamenii sunt deja in febra pregatirilor pentru Sarbatoarea Invierii Domnului. N-as putea spune nicidecum ca acest eveniment este unul evlavios pentru majoritatea romanilor ci dimpotriva unul numai bun pentru petreceri. Cine greseste sau cine e de vina ca e asa? Prefer sa nu ma gandesc si sa nu deschid polemici pe tema asta.
Dupa cum ati observat si Recomandarea Zilei odata cu venirea primaverii a intrat intr-o noua etapa de organizare, am realizat putina curatenie in multele linkuri care au fost, eliminandu-le pe cele ce nu-mi erau de folos si care nu respectau intelegerea reciprocitatii, am cosmetizat putin tema site-ului si am inclus inca o coloana in sidebar-ul din dreapta, am inclus posibilitatea de a posta emoticoane in comentarii, un nou chat, director de site-uri in care va puteti include si voi propriul site daca il aveti ajutandu-ne astfel sa fim pozitionati mai bine in motoarele de cautare, am realizat pagini numerotate pe homepage, am inclus o harta a site-ului, exista noutati in sectiunea de stiri si multe alte lucruri marunte pe care am sa va las sa le descoperiti singuri.
Vor exista rubrici noi, concursuri noi si asta pe langa deja consacratele rubrici printre care si Pastila Zilnica de Ras. OK si pentru ca deja am vorbit cam mult sa mai si zambim cu pofta urmarind selectia de clipuri funny de mai jos.
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România