marți, noiembrie 09, 2010

Pastila Zilnica de Ras!

In caz ca va era dor... revine Pastila de Ras
cu multe faze si accidente funny!


Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!

Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

Ti Lascio Una Canzone - FINALA 10.11.2010

Update 11 Noiembrie 2010:

Din pacate decizia organizatorilor de a nu participa Madalina Lefter cu toate piesele cu care a castigat etapele anterioare la Ti Lascio Una Canzone, cred a defavorizat-o.
Madalina a luat doar premiul juriului si nu trofeul Ti Lascio Una Canzone.
Premiul a fost adjudecat conform televotului publicului, de catre Mattia Lever cu o piesa slaba (I giardini di Marzo) ce nu presupune din partea interpretului nicio calitate vocala... practic trebuia doar sa ai in voce o linie dreapta si doar atat. Avantajul acestei piese este ca e o piesa foarte populara in Italia, e romantica si probabil asa cum se stie, poporul italian este un romantic desavarsit.

Consider ca alta era situatia daca participa Madalina Lefter si cu piesa castigata in cea de-a 2-a etapa, My heart will go on. O piesa extrem de cunoscuta si care ii impulsiona pe italieni la vot mai mult ca sigur... mult mai mult fata de piesa interpretata de Matttia Lever. De vina pot fi si romanii din Italia care nu au votat-o indeajuns...
Din pacate nu pot decat sa banui ca organizatorii au cantarit foarte bine situatia si chiar daca toti au spus ca Madalina este revelatia competitiei probabil au considerat ca Trofeul Ti Lascio Una Canzone trebuie sa fie adjudecat de catre un copil cu sange italian.
Dura decizia atat timp cat Madalina lefter a fost cea mai buna dintre toti participantii.

Madalina in mod normal trebuie sa mearga mai departe pentru ca este pe drumul cel bun.
Concursul acesta pe care nu l-a castigat in totalitate mai mult ca sigur a facut-o sa fie mai buna si tot viitorul pe care il vad mult mai stralucit ca pana acum, este in fata ei.
Cu siguranta de Madalina Lefter vom mai auzi in viitor!

Voi posta si clipurile pieselor participante.

Dar mai intai piesa din concurs.

Madalina Lefter - IO VIVROPractic Madalina Lefter se pare ca a primit un contract de exclusivitate pe perioada nedeterminata cu televziunea italiana de stat RAI. Va fi scolita, platita, intretinuta de televiziunea italiana impreuna cu un parinte insotitor. O sa fie invitata sa cante in diverse emisiuni, cu diversi interpreti celebri din Italia si de peste hotare si practic rai-ul se va mandri ca Madalina este un produs original marca RAI. Personal preferam Canale5 Meediaset care a curtat-o.... dar nu mai conteaza!
Imi permit o remarca. Uite asa din cauza incapabilitatii statului roman de a pastra valorile in tara, Romania a mai pierdut o valoare.

Dupa interpretarea pieselor din finala conform voturilor publiculuia cele mai bune 3 piese au intrat din nou intr-o mini-finala. Cele 3 au fost:
Madalina Lefter - Io vivro senza te
Rita Ciccarone - Io vorrei... non vorrei... ma se vuoi
Mattia Lever - I giardini di Marzo

Jocul Zilei - Clear Vision 4

Azi pentru voi un alt joc simpatic, in categoria games - Clear Vision IV unul din cele mai populare jocuri daca nu chiar cel mai popular in randul gamerilor internauti iubitori de arme. Cu acest joc ne-am mai intalnit noi la Recomandarea Zilei la vremea cand era in teste a doua editie a jocului.
Azi sunteti din nou criminali in serie.
Folositi doar mouse-ul pentru a juca.
Treaba e simpla, primiti mailuri prin care vi se propun afaceri, impusti pe cineva si primesti sume de bani. Verifici lista de mailuri pentru noi misiuni implicit noi castiguri... si tot asa.... pana va saturati sa tot impuscati. :)) Sau va puteti opri cand va ajung banii castigati desi aici ma indoiesc ca cineva se va multumi cu cat are... :))
Cine intra in joc sa anunte in comentarii ca sa stim sa ne ferim de criminali in serie. :)))))
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România