marți, martie 10, 2009

Ziua barbatului sau ziua celor 40(+4) de pahare, ups... mucenici.

Adevarul e ca pe vremea comunismului ziua de 9 martie era ziua barbatului. Dupa cheful femeilor urma tot timpul cel al barbatilor, unde se punea tara la cale si se visa frumos....Imaginatia barbatilor in ziua de azi :))
Vezi mai multe video din Reclame »
Buna reclama dar sa revenim.... Acum mai nou ziua barbatului e pe 5 mai. O influneta mare avand-o un cunoscut brand de bere prin campaniile agresive an de an... Voteaza si tu pentru ziua barbatului. ete nahh... Bate fieru` cat e cald... de ce sa nu petreaca barbatu` pe 9 martie imediat dupa petrecerea femeii?! Pana pe 5 mai femeia uita ca a avut o petrecere a ei si iese cu scantei... :)))))))))))))
Bun, sa vedem cum trecem de ziua celor 40(+4) de pahare. Ia mai toarna un paharel, sa mai chefuim nitzel.... A si apropos... stie careva povestea cu cele 44 de pahare? de unde pana unde? Ce tren, pardon barbat poate duce 44 de pahare de horinca, palinca, tuica sau cum vreti sa-i mai ziceti, de la CLUJ?! :)) Pe testate!

Pe rusi nu-i intrece nimeni!

Lung ii drumul spre casa. Pe bune de nu mi-e mila de ei...


Hai la mai mare!

Noroc.

Ziua barbatului pentru Michael Jackson

De ziua barbatului, Micheal Jackson a chefuit, asta numai si numai daca il putem include in categoria barbati. Daca nu in intregime macar jumate tot e barbat si inca unu forte, daca e sa ma gandesc la cat o sa castige de pe urma turneului din regat. Zice`se ca ieri acesta a chefuit de mama focului si a luat-o nitzel pe aratura, consumand mai mult alcool decat a baut in viata lui. Nu a chefuit de necaz, nici macar de ziua barbatului sau a celor 40 de mucenici, pardon pahare, ci de fericire, s-ar spune pe surse, ca doar are cate 16 000 de cautari pe secunda in internet si bilete vandute aproape la fel, la concertele din Marea Britanie. Eh... la asa venit mai ca as sari si eu calul.. :)))))))))

Recomandarea Zilei

Azi Bad Boys Blue - You`re a woman din 1985Bad Boys Blue - You're My Woman
Vezi mai multe video din Muzica »
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România