marți, martie 10, 2009

Ziua barbatului pentru Michael Jackson

De ziua barbatului, Micheal Jackson a chefuit, asta numai si numai daca il putem include in categoria barbati. Daca nu in intregime macar jumate tot e barbat si inca unu forte, daca e sa ma gandesc la cat o sa castige de pe urma turneului din regat. Zice`se ca ieri acesta a chefuit de mama focului si a luat-o nitzel pe aratura, consumand mai mult alcool decat a baut in viata lui. Nu a chefuit de necaz, nici macar de ziua barbatului sau a celor 40 de mucenici, pardon pahare, ci de fericire, s-ar spune pe surse, ca doar are cate 16 000 de cautari pe secunda in internet si bilete vandute aproape la fel, la concertele din Marea Britanie. Eh... la asa venit mai ca as sari si eu calul.. :)))))))))

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România