marți, martie 10, 2009

Ziua barbatului sau ziua celor 40(+4) de pahare, ups... mucenici.

Adevarul e ca pe vremea comunismului ziua de 9 martie era ziua barbatului. Dupa cheful femeilor urma tot timpul cel al barbatilor, unde se punea tara la cale si se visa frumos....Imaginatia barbatilor in ziua de azi :))
Vezi mai multe video din Reclame »
Buna reclama dar sa revenim.... Acum mai nou ziua barbatului e pe 5 mai. O influneta mare avand-o un cunoscut brand de bere prin campaniile agresive an de an... Voteaza si tu pentru ziua barbatului. ete nahh... Bate fieru` cat e cald... de ce sa nu petreaca barbatu` pe 9 martie imediat dupa petrecerea femeii?! Pana pe 5 mai femeia uita ca a avut o petrecere a ei si iese cu scantei... :)))))))))))))
Bun, sa vedem cum trecem de ziua celor 40(+4) de pahare. Ia mai toarna un paharel, sa mai chefuim nitzel.... A si apropos... stie careva povestea cu cele 44 de pahare? de unde pana unde? Ce tren, pardon barbat poate duce 44 de pahare de horinca, palinca, tuica sau cum vreti sa-i mai ziceti, de la CLUJ?! :)) Pe testate!

Pe rusi nu-i intrece nimeni!

Lung ii drumul spre casa. Pe bune de nu mi-e mila de ei...


Hai la mai mare!

Noroc.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România