luni, iunie 29, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Azi ca de obicei la inceput de saptamana imi propun sa ne amuzam cu ceva soft, ca sa nu pice greu.. :))
Printre altele facem si o mica ancheta sa vedem cine sunt furaciosii.. Stiu nu va pripiti. In tara asta stim cine fura dar nu la noi vreau sa ne referim ci la ei. :))Cineva a invatat cu siguranta de la Michael Jackson, dansul Moon Walk:E ceasul de vina sau...Idioti in actiune. Stiti faza cu cine sapa gropa altuia..
Nimic mai adevarat! :))

Doctore.. pazea ca vin! Se intampla live la tv:Cand te scapa... :))Mare atentie la Viagra:))))))))O farsa.. de speriat!Iar la final sa ne amuzam cu o noua compilatie, a 299-a, de faze funny din intreaga lume!
Atentie, in curand va veni compilatia cu numarul 300 in care vom avea tot ce a fost mai bun in cele pe care le-ati vazut pana acum. :))Ca bonificatie, zic sa incercam sa dam si alta educatie copiilor...

Nou record mondial!

Luna trecuta un indian a reusit sa-si doboare propriul record la lovitura in inaltime cu piciorul.
Practic a lovit cu piciorul, o minge aflata la 3 metri inaltime!
Privim imaginile...

Sunt sau nu cimpanzeii destepti?!

Nu de putine ori am vazut clipuri cu maimute... in special cimpanzei, care fac fel de fel de jmecherii.
Ei bine cimpanzeii sunt isteti si pot invata repede, drept dovada clipul urmator unde un cimpanzeu este pus pentru prima data sa se dea pe o inventie japoneza, asa numitul Segway, un mijloc de transport ce poate atinge pana la 60 de km la ora.
Iata-l pe cimpanzeu in actiune:

Recomandarea Zilei - 29 iunie 2009

Mai intai doresc sa vedem impreuna un spectacol coregrafic, in memoria lui Michael Jackson, realizat de niste detinuti din Filipine la doar 10 ore dupa aflarea vestii ce a cutremurat intreg Pamantul.
Emotionant... si genial daca stam sa ne gandim ca aceasta coregrafie vine din partea unor detinuti care nu-s putini ci in numar de 1500.Conform reporteritei CNN, Anna Coren, fiecare detinut este obligat sa danseze timp de 5 ore pe zi, altfel isi pierde privilegiile, in mare parte vizitele rudelor.
Cert e ca detinutii astia au mult timp la dispozitie, plus ca cine ii coordoneaza este si fan Michael Jackson, multe din piesele lui fiind incluse in playlistul orelor de dans.. Iata o alta inregistrare inca din 2007:Ei isi doresc libertatea iar cei ce o au vor mai mult. Asa a luat fiinta omul zburator. Imagini fantastice dintr-o lume care nu ne este la indemana...
Calitatea imaginii este ok asa ca sfatul meu, pentru senzatii tari, este sa rulati clipul pe full screen:Si daca tot am adus in discutie imaginile fantastice, va mai invit pentru inca aproximativ 4 minute, sa urmariti cele mai tari fulgere pe cer surprinse de camerele amatorilor, intr-un montaj de exceptie. Natura e frumoasa dar si periculoasa:Recomandarea muzicala de azi a fost in Top 3 in 1983, piesa fiind preluata de diversi artisti chiar si in ziua de azi.

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România