luni, iunie 29, 2009

Recomandarea Zilei - 29 iunie 2009

Mai intai doresc sa vedem impreuna un spectacol coregrafic, in memoria lui Michael Jackson, realizat de niste detinuti din Filipine la doar 10 ore dupa aflarea vestii ce a cutremurat intreg Pamantul.
Emotionant... si genial daca stam sa ne gandim ca aceasta coregrafie vine din partea unor detinuti care nu-s putini ci in numar de 1500.Conform reporteritei CNN, Anna Coren, fiecare detinut este obligat sa danseze timp de 5 ore pe zi, altfel isi pierde privilegiile, in mare parte vizitele rudelor.
Cert e ca detinutii astia au mult timp la dispozitie, plus ca cine ii coordoneaza este si fan Michael Jackson, multe din piesele lui fiind incluse in playlistul orelor de dans.. Iata o alta inregistrare inca din 2007:Ei isi doresc libertatea iar cei ce o au vor mai mult. Asa a luat fiinta omul zburator. Imagini fantastice dintr-o lume care nu ne este la indemana...
Calitatea imaginii este ok asa ca sfatul meu, pentru senzatii tari, este sa rulati clipul pe full screen:Si daca tot am adus in discutie imaginile fantastice, va mai invit pentru inca aproximativ 4 minute, sa urmariti cele mai tari fulgere pe cer surprinse de camerele amatorilor, intr-un montaj de exceptie. Natura e frumoasa dar si periculoasa:Recomandarea muzicala de azi a fost in Top 3 in 1983, piesa fiind preluata de diversi artisti chiar si in ziua de azi.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România