duminică, iunie 28, 2009

Pastila Zilnica de Ras! - ExtraBonus duminical.

Azi ceva special...
Vine din Japonia si nu se poate sa nu razi... Va las sa va convingeti! :)))
Cum crezi ca poti topi un cilindru din gheata in 3 minute? Priviti cat sunt de specilizate in asa ceva japonezele.O noua farsa japoneza:Japonezii au inventat show-ul cu Silent Library, tot ei si cel cu No Laughing la care am sa ma opresc si eu in momentele urmatoare.
Saptamana trecuta a inceput in Japonia o noua serie in care 3 concurenti se inscriu in Academia de Politie unde trebuie sa stea timp de 24 de ore. Nu oricum ci... fara sa rada chiar daca au tentatii la tot pasul. Prima parte cea care contine si regulile de baza, am cautat sa o pun subtitrata in engleza ca restul partilor nu necesita traducere, ca e doar de ras. :)))))
Dupa o scurta istorioara a show-ului din editia anterioara intra in actiune... rasul, pe la minutul 4. :))))Si mai departe, celelalte 15 parti ale show-ului. Vizionare zambareata!Normal.. intrebarea pe care si-o pune fiecare... Cum arata curul lor dupa atatea lovituri? :)))

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România