marți, iunie 16, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

In cuplurile mioritice exista o armonie cum numai in basme mai gasesti.
Imi place sa urmaresc jurnalele de stiri ca sa vad ce mai fac moldovenii din jurul Iasi-ului, ca tre` sa fie in fiecare seara cel putin cate un personaj ce iese in evidenta... dar asta e alta mancare de peste si nu aici doream sa ajung ca oricum discutia e lunga si explicatiile sunt complexe de ce e acolo asa.
Bun... o sa vedem o mica farsa in familie, de undeva din Anglia si printre altele ma gandeam ca la noi nu exista niciun motiv pentru a te razbuna pe sot in halu` asta... cu mici exceptii, prin Moldova ca nu intamplator am adus in discutie zona. Sper ca nu dau idei acum cu clipul urmator!Deci nu a fost 220, de la priza... :))
Niciodata sa nu te grabesti ca fata mare la maritis!Eh.. si daca am adus in discutie subiectul femei, iata o noua demonstratie in aproape 10 minute de cum parcheaza masina sexul frumos. Noroc ca imaginile sunt derulate pe rapid ca altfel ne prindea dimineata pana isi parca ea masina.Apropos... va enerveaza masina vecinei sau a vecinului? Acum aveti ocazia sa o faceti KO. Sa nu va speriati... :)))Bhei... da` ma leshi!?O tentativa de saritura esuata...Nu stati in preajma lui...Cum credeti ca se fac cumparaturile in Franta!?Ce faci cand gresesti intrarea pe autostrada?Intrebare de final, ghici cine bate la usa?Plus o bonificatie cu bani.. multi bani.Si multe fete. :))

Va invit la concurs!

Si nu la orice concurs.
Cand eram mic si mergeam la tara la bunici, imi amintesc ca zi de zi culegeam urzici, care ulterior erau tocate, oparite si date impreuna cu taratele la porci.
Toata lumea stie ca urzicile au efecte benefice in special reumaticilor.
Insa ce trebuie sa patesti tu ca om si nu ca porc, sa mananci urzici?
Poate aflam si noi raspunsul din clipul ce urmeaza, clip realizat in Anglia la un concurs viteza de mancat urzici. Auch... :))))

Faceti si voi ca el!

Cam greu dar daca ajungeti la 30 de kilograme si daca faceti vreo 10-15 ani de antrenament pentru perfectionarea tehnicii de contorsionare, atunci poate poate ajungeti la performanta tanarului din videoclipul de mai jos:

How to... Cum sa-ti motorizezi geamul de la portiera.

E utila ,,reteta,, mai ales pentru masinile din epoca de aur cand Dacia era masina poporului. Nu ca n-ar fi si la ora actuala dar nah.. intre timp geamurile se deschid automat.. :)))

Recomandarea Zilei - 16 Iunie 2009

Azi inaintea piesei zilnice ma gandesc sa va emotionez nitzel.
Nu de putine ori muzica romaneasca e facuta parca... cu picioarele. Cei care sunt integri din punct de vedere fizic, fac prea putin iar cei ce nu sunt si-ar dori mai mult si de cele mai multe ori reusesc exact cum e cazul pe care vreau sa vi-l prezint azi.
Ei bine, nicaraguanul Tony Melendez s-a nascut fara brate iar la varsta de 16 ani s-a decis ca trebuie sa faca ceva si sa nu fie o leguma toata viata. Astfel s-a apucat de cantat la chitara, cu... picioarele. Actualmente poarta numele de scena Toe Jam, e vedeta si sustine numeroase concerte in special pe continentul american.Foarte tare! Vreau sa trecem acum la un clip nou, Play & Win - Only:Iata la final si numarul 1 din UK in anul 1996.
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România