marți, iunie 16, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

In cuplurile mioritice exista o armonie cum numai in basme mai gasesti.
Imi place sa urmaresc jurnalele de stiri ca sa vad ce mai fac moldovenii din jurul Iasi-ului, ca tre` sa fie in fiecare seara cel putin cate un personaj ce iese in evidenta... dar asta e alta mancare de peste si nu aici doream sa ajung ca oricum discutia e lunga si explicatiile sunt complexe de ce e acolo asa.
Bun... o sa vedem o mica farsa in familie, de undeva din Anglia si printre altele ma gandeam ca la noi nu exista niciun motiv pentru a te razbuna pe sot in halu` asta... cu mici exceptii, prin Moldova ca nu intamplator am adus in discutie zona. Sper ca nu dau idei acum cu clipul urmator!Deci nu a fost 220, de la priza... :))
Niciodata sa nu te grabesti ca fata mare la maritis!Eh.. si daca am adus in discutie subiectul femei, iata o noua demonstratie in aproape 10 minute de cum parcheaza masina sexul frumos. Noroc ca imaginile sunt derulate pe rapid ca altfel ne prindea dimineata pana isi parca ea masina.Apropos... va enerveaza masina vecinei sau a vecinului? Acum aveti ocazia sa o faceti KO. Sa nu va speriati... :)))Bhei... da` ma leshi!?O tentativa de saritura esuata...Nu stati in preajma lui...Cum credeti ca se fac cumparaturile in Franta!?Ce faci cand gresesti intrarea pe autostrada?Intrebare de final, ghici cine bate la usa?Plus o bonificatie cu bani.. multi bani.Si multe fete. :))

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România