sâmbătă, noiembrie 07, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Daca e weekend e clar ca ne relaxam din plin. Noi nu prea avem ce face mare lucru dar altii scot distractie, fun si din piatra seaca daca pot sa ma exprim asa.. :))))
Deci, vorbim de japonezi. :)) Priviti ce inventeaza si cum se distreaza:Ce credeti ca face gardianul din imaginea de mai jos?
Se intampla in Romania....Da... ne-am lamurit. N-am sa va rapesc prea mult timp asa ca propun sa ne apropiem cu rubrica de final si tocmai de asta am sa va las cu o super compilatie funny ce aduna clipuri pline de umor filmate acasa, la evenimente, pe strada sau la diferite competitii sportive...Si un mic bonus pentru iubitorii de animale, mai exact de pisici:

Faceti si voi ca ei!

Chiar asa daca puteti! :)))
Vorbind serios acum, as vrea sa pun un anunt mare. NU INCERCA ASA CEVA ACASA.
Despre ce e vorba.... Niste indieni simpatici intra cu motoarele si masinile intr-o cupola si se invart, se invart pana ametim noi. Pare simplu dar daca priviti clipul de mai jos nu o sa vi se mai para asa de simplu:

Recomandarea Zilei - 07 Noiembrie 2009

Muzica noua si azi. Lansari de videoclipuri:
Cascada - FeverO piesa de senzatie semnata Armin van Buuren. Dati volumul la maxim, full screen si intrati in atmosfera. Gaia - TuvanTrecem la oldies-uri iar azi avem o piesa estivala din anul 1996. Valul a plecat din Germania si a ajuns sa cuprinda intreaga Europa, inclusiv Romania. Va mai amintiti?
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România