marți, martie 03, 2009

Vacanta...... vin! :)))))

Sunt in plina desfasurare campaniile de rezervari timpurii la toate agentiile de turism. In an de criza e bine sa-ti organizezi cat mai economic posibil, bugetul pe anul acesta. Fara indoiala sunt atractive reducerile oferite de tour operatori la pachetele de vacanta in toata lumea. Fiecare alege ce vrea... dar daca m-ati intreba pe mine ce as alege, fara`n doiala as alege din nou GRECIA.
O tara unde nu te plictisesti, cu o bogata istorie dar si legende in egala masura. Ha ha.. noi nu avem asa ceva... :)))) In fine, trec peste ironie si va ofer o scurta prezentare in imagini a acestei tari. Nu sunt poate cele mai bune selectii dar fata de prezentarile oficiale sunt mai complete.

Si una oficiala....

Grecia, cu bune si rele!

Daca alegi o croaziera pe mare in jurul Greciei, alegi bine.
Se intampla si la case mai mari.....in 1997 Grecia a fost scena unui eveniment nedorit. Pe 5 aprilie la ora 7 dimineata, Sea Diamond avea sa se scufunde in Marea Aegon. Toti cei 1600 de pasageri au fost salvati desi se presupune ca la bord vasului de croaziera construit in 1986 se aflau si alte 2 perosane date disparute.
Urmariti mai jos un clip emotionant.....Nici nu ma indoiesc ca nu ati remarcat piesa de pe fundal. Asa ca pentru amatorii de fete frumoase cu voci bune, azi vi-o prezint pe Rallia Christidou.

Voci de voci a la grec :)))

Ah si daca tot am pomenit de voci iata ca pe langa vocile bune, grecii au si aspiranti la titlul de vedeta...Misto! :)))))
PS Sa nu va speriati prea tare.... 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România