marți, martie 03, 2009

Vacanta...... vin! :)))))

Sunt in plina desfasurare campaniile de rezervari timpurii la toate agentiile de turism. In an de criza e bine sa-ti organizezi cat mai economic posibil, bugetul pe anul acesta. Fara indoiala sunt atractive reducerile oferite de tour operatori la pachetele de vacanta in toata lumea. Fiecare alege ce vrea... dar daca m-ati intreba pe mine ce as alege, fara`n doiala as alege din nou GRECIA.
O tara unde nu te plictisesti, cu o bogata istorie dar si legende in egala masura. Ha ha.. noi nu avem asa ceva... :)))) In fine, trec peste ironie si va ofer o scurta prezentare in imagini a acestei tari. Nu sunt poate cele mai bune selectii dar fata de prezentarile oficiale sunt mai complete.

Si una oficiala....

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România