marți, iunie 09, 2009

Pastila zilnica de ras!

Si azi incerc sa aduc cele mai noi clipuri funny si sper sa va placa.
Nu de putine ori ati fost pusi sau ati vazut cum sunt pusi altii in situatii jenante.
In Germania se pare ca s-a gasit leacul tupeistilor. Iata mai jos cum. O jmecherie la indemana oricui. :))Cunoasteti cea mai rapida metoda de a obtine popcorn?Continuam cu scene din fotbal. Priviti in Asia cum se bucura fotbalistii la inscrierea unui gol. Ochii mari si atenti pe caltabos.. :)))Stiam ca astia micii de la rasarit cu ochi oblici.. o au mica! :)) M-am inselat!
Ne inveselim acum si cu o farsa:Armata belgiana nu e ceea ce pare. Se afunda la mal...Nu lipsesc nici idiotii(fara mostenitori) in actiune:Iar la final va invit sa priviti cele mai spectaculoase accidente in cursele de karturi.

Cartea Recordurilor!

Si azi trecem in revista cateva dintre cele mai spectaculoase performante live, inregistrate in Cartea Recordurilor la emisiunea de pe Canale 5 din Italia, Lo Show dei Record.
Mai intai un asiatic, Wang Xianfa, ce doboara recordul mondial de spart bare metalice... cu capu`.Trecem la un alt record. Italianul Salvattore a descoperit un nou mod de a intra in Cartea Recordurilor transformandu-si degetul in catapulta. Practic degetul arunca prin catapultare o moneda cat mai departe. Performanta asta este la prima inscriere in Guinnes Book, aviz amatorilor de recorduri de pe la noi. Practic performanta de mai jos poate fi doborata.Ultimul record notabil e mai mult funny decat interesant. Un britanic, Alan Nash, sparge cele mai multe oua pe minut, cu sincron de picioare. Iata dovada:

In loc de alarma. II

Va prezint si azi un nou clip, completare la subiectul de ieri.

Cele mai tari reclame!

Azi una dintre aceste reclame.... cu impact la public.
O zi proasta, asa cum avem uneori, multi dintre noi!Urmatoarea reclama recunosc e cam tampita dar e funny.

Recomandarea Zilei - 9 Iunie 2009

Astazi inaintea piesei obisnuite doresc sa va prezint un caine cantaret...Si un clip in care vedem cu ce se mai ocupa in criza americanii pe strazi.La final va recomand No 1-ul din anul 2002.


 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România