marți, iunie 09, 2009

Cartea Recordurilor!

Si azi trecem in revista cateva dintre cele mai spectaculoase performante live, inregistrate in Cartea Recordurilor la emisiunea de pe Canale 5 din Italia, Lo Show dei Record.
Mai intai un asiatic, Wang Xianfa, ce doboara recordul mondial de spart bare metalice... cu capu`.Trecem la un alt record. Italianul Salvattore a descoperit un nou mod de a intra in Cartea Recordurilor transformandu-si degetul in catapulta. Practic degetul arunca prin catapultare o moneda cat mai departe. Performanta asta este la prima inscriere in Guinnes Book, aviz amatorilor de recorduri de pe la noi. Practic performanta de mai jos poate fi doborata.Ultimul record notabil e mai mult funny decat interesant. Un britanic, Alan Nash, sparge cele mai multe oua pe minut, cu sincron de picioare. Iata dovada:

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România