miercuri, mai 13, 2009

Pastila zilnica de ras

Te intereseaza ce s-a intamplat ieri la semifinala Eurovision?
Pe mine nu... am altceva mai bun de facut. Sa rad de ce s-a mai intamplat de ieri pana azi pe mapamond. :)))))
Soferul asta e chiar idiot pe bune:Credeti ca e singurul?! Categoric nu... mai sunt si altii dar pe motorete:Faza tare intr-o moschee.... :)))))Doamne iarta-ne ca trecem de la rugaciuni la... fete frumoase:Cea mai tare mamaie... Asta?!Sau asta? Priviti-i proteza dentara, e superba!
Intrebare: baba sau dantura ce face aripi? :))))Si apropos de bunicute... priviti-o pe bunicuta terorista, vine din Grecia.De arme mai vorbim azi, pana una alta trecem acum la un alt subiect:
Ce se mai intampla hazliu pe la televiziunile din afara?Foarte tare gag-ul realizat de francezii de la TF1:Nu te juca cu maimuta....

De Craciun si Anu` Nou....

Eh... majoritatea dintre voi iubeste aceasta perioada din an. Stiu ca nu e tocmai momentul potrivit pentru Jingle Bells si ca da ca nuca`n perete piesa asta in aceste zile cand afara termometrul atinge si valoarea de 30 de grade Celsius DARRRRRRRRRR nu poti sa nu te indragostesti de piesa asta in varianta chineza.
Kinky Tom.. e bestial!
La ei oricum anul nou vine mai tarziu ca la noi...
Atentie la traducerea libera, dupa ureche. :))))))))

Blonda moderna!

Blonda moderna vine din Rusia. In iarna asta ce a trecut, intr-un poligon blonda de mai jos si-a testat calitatile de soldat al zilei de maine. Fere Sfantu` sa stai langa ea... si o sa va convingeti de asta urmarind clipul.Cat pe ce...
E buna rusoaica! :)))

Rusii sunt inventivi!

Daca am vorbit azi de rusi iata ca sunt si inventivi nu doar ,,criminali,,.
Cum faci un scripete modern?
Pai e simplu, ridici partea din fata a masinii, dai jos o roata, pui in locul ei un tambur cu sfoara si dai drumul la demaraj. Rezulta ceea ce vedeti mai jos:

Recomandarea Zilei - 13 mai 2009

Azi e 13.... asta nu inseamna ca ne merge rau chiar daca inainte de piesa am sa va prezint ceva ce ar putea face rau omului de rand dar nu si profesionistilor. E vorba de capsula gravitationala pe care se antreneaza pilotii pentru a-si testa si exersa rezistenta la fortele G. Tare cel ce ajunge la G10! Omul rezista la forte de +5G si -3G dar sunt piloti ce rezista cu echipament special si la forte gravitationale mai mari de 12, aici e terenul cosmonautilor NASA:Iar acum piesa pe care vi-o recomand azi. E din 1987:

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România