miercuri, decembrie 23, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Vine Craciunul....
Atentie la cat poti duce:Deh.. Omu era obosit si avea nevoie de un scaun! :)))

O super compilatie cu gafe si faze funny de Craciun.Si cam atat azi ca nu doresc sa va rapesc prea mult timp...

Recomandarea Zilei - 23 Decembrie 2009

Mai intai de toate noutatile muzicale, din ce in ce mai putine... Ehe... acu` e cu... impodobeste mama bradu`... :))))
Muzica noua la Recomandarea Zilei:

Morris Feat. Sonny Flame - Havana LoverDya - Snow StoryATB - 9 PM Reloaded nu e prea reusita...Jay-Z | Mr. Hudson - Young Forever un excelent cover dupa renumita piesa, asta e piesa de rezistenta a zilei...LIVE-ul de azi ii apartine unei voci de aur din Romania cu un cantec de sezon.

Paula Seling - O ce veste minunataTrecem acum la melodia veche, ce vi-o aduc din anul 1984. Este una simbolica pentru fiecare sfarsit de an, poate una dintrele cele mai frumoase melodii de Craciun daca nu cea mai frumoasa...

WHAM - Last ChristmasNuma` maine nu-i poimaine si mergem la colindat...
Pana una alta mai exersam cateva colinde de exceptie cu...

NASTACUTA IUGA

Nicolae Guta - Colindam Doamne ColindCARMEN SERBAN - DESCHIDE USA CRESTINEMIRELA MANESCU FELEA un superb colind din tara MotilorElena Lucaci - Copilule cu ochi seniniAdela Santa - Aseara pe-nserateCristian Vaduva - MariaGabriela si Ovidiu NistorUn mic bonus coral...
* * * * *
Clipurile pieselor noi sunt supuse verificarii si rezervarii drepturilor de autor astfel ca e posibil ca unele din acestea, uneori, sa nu mai fie disponibile la accesare. Cum exista restrictii ce tin de copyright, drepturi de autor, clipurile in cauza sunt scoase din playlist-urile YouTube tocmai datorita faptului ca nu au fost urcate pe server in mod oficial de catre cei responsabili si implicati in mod direct (autori, case de discuri, manageri, impresari, samd).
Cu alte cuvinte savurati clipurile in ziua in care apar pe Recomandarea Zilei, pentru ca exista riscul ca maine sau in cel mai rau caz la putin timp dupa postarea de pe site, acestea sa nu mai fie disponibile. Oricum acest lucru se intampla in cazuri rare si personal imi dau toata silinta ca linkurile clipurilor sa vina din ,,surse,, oficiale si sa fie actualizate permanent pentru a fi vizionate fara probleme la orice ora si in orice zi. Mersi de intelegere!
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România