luni, noiembrie 30, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

O noua pastila funny pentru voi toti. Sa vedem ce a mai aparut nou de ieri pana azi, pe net.

O mica colectie de idioti in actiune... :)))Politia in actiune.. cine ii mai baga in seama?
Apropos de politie, cum se pot ascunde in ziua de azi, probele descoperite de curcani:Un top 5 cu cele mai reusite farse culinare... :)))) Sper sa nu va inspirati si voi. :)))))O idee... nu strica nicioadata! Cum poti pacali bebele tau la scosu` dintilor. Ghid practic. :))))Il stiti pe visurat? Ei bine la 3 noaptea nu avea somn! Ce facea el la acea ora? Vedem mai jos:La finalul rubricii sa mai zambim cu selectiile urmatoare. Pericolul e la tot pasul...Bonusul acum, cu si despre animale...
A`nnebunit lumea! In ziua de azi pisica nu mai papa soareci si nici cainii nu mai fug dupa pisici... ba dimpotriva sunt cei mai buni prieteni. :)))

Si tot cu pisici:La sueta cu ... curcanii:))))Plus cea mai tare compilatie cu animale... :))))))

Conspiratia OZN

Azi un film senzational pe care ar trebui sa va faceti timp sa-l vizionati. Traim in minciuna si suntem cu totii prosti sau chiar exista OZN-urile si noi suntem doar o piesa de puzzle in aceasta lume?
Exista sau nu o conspiratie a OZN-urilor?!

Recomandarea Zilei - 30 Noiembrie 2009

Vedem mai jos o selectie cu piese nou aparute, o selectie din cele ce merita a fi promovate.
Mai intai de toate muzica noua romaneasca.

Anda Adam - My love on youN-Dubz ft. Mr Hudson - Playing With Fire Buna piesa...Mika - RainMischa Daniels vs. Da Nuit - All That MatteredStunt - Fade Like The Sun Clatim ochisorii.. :))))Daca va era dor de o piesa eurodance la Recomandarea Zilei, ei bine iat`o.
O trupa, o piesa, un maxi single si o lovitura, dupa care n-a mai auzit nimeni de ei. A ramas in urma lor hitul din 1994, asadar de la naftalina scoatem....
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România