vineri, octombrie 21, 2011

Pastila Zilnica de Ras!

Asezati-va comod in fotolii pentru 15 minute de clipuri funny.

Viralul zilei - Russian Climbs Skyscraper

Ca rusii sunt ,,rusi,, stim cu totii....
Clipul urmator va face inconjurul lumii alaturi de altele in care teribilistii se dau in stamba punandu-si viata in pericol de nenumarate ori.
Nu recomand asa ceva.... Am vizionat clipul cu calmante de inima... :)))Nu zaietz, nu pagadi.... Si Stalin ar face infarct de si-ar privi zgarie-norul escaladat de acest amator fara nicio masura de siguranta!

G-Shock Riseman – Un bestseller de la Casio

Povestea G-Shock incepe in anii 80, atunci cand inginerii de la CASIO si-au propus sa realizeze un ceas care sa reziste in conditii extreme de exploatare si in acelasi timp sa aiba un look deosebit, sport, care sa se distinga clar printre ceasurile obisnuite. Astfel ei au realizat o noua gama de ceasuri barbatesti , super rezistente, ce si-au gasit foarte repede adepti in toata lumea si au devenit la ora actuala ceasurile cele mai rezistente in lume, putind fi utilizate in cele mai dure conditii: socuri puternice, vibratii, noroi, praf, rugina, temperaturi scazute, apa, campuri electromagnetice, etc.

Versiunea iniţială a modelului G-Shock Riseman (G-9200-1ER) , introdusa la mijlocul anilor 1990, aducea pe langa bine cunoscutele caracteristici G-Shock , cum ar fi rezistenta la socuri si rezistenta la apa de 20 bari (200 m), o serie de caracteristici noi, devenind imediat un bestseller al brand-ului si contribuind astfel la cresterea numarului de iubitori de ceasuri Casio. Astăzi, la peste 10 ani de la lansarea primului model, Casio a creat un nou si spectaculos ceas all-in-one , G-Shock GW-9200-1ER, bazat pe tehnologie avansata, funcţionalitate şi design. La lansarea sa, acesta a fost primul G-Shock dotat cu receptor radio Multiband 6, cu ajutorul caruia ceasul poate receptiona semnalul de calibrare a orei de la 6 statii raspandite in intreaga lume. Noul Riseman vine la pachet cu o serie de functii foarte utile la activitatile in natura: altimetru, barometru, termometru, cronometru, precum si cu o memorie interna pentru stocarea datelor masurate si rezistenta la apa de pana la 20 bari. Mai mult, acesta este prietenos cu mediul, facand parte din gama de ceasuri dotate cu tehnologia Tough Solar prin care se alimenteaza cu energie solara.

G-Shock Riseman


Win Luck Compilation July August 2011

Si pentru ca v-am ramas dator cu aceasta compilatie de final de vara, iata o ofer acum in mijloc de toamna. :))

,,Campioni,, la karting

Imaginile de mai jos nu fac decat sa binedispuna. Indiferent de cat de grave par accidentele de mai jos, va asigur ca nimeni nu a patit nimic.

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România