vineri, octombrie 21, 2011

G-Shock Riseman – Un bestseller de la Casio

Povestea G-Shock incepe in anii 80, atunci cand inginerii de la CASIO si-au propus sa realizeze un ceas care sa reziste in conditii extreme de exploatare si in acelasi timp sa aiba un look deosebit, sport, care sa se distinga clar printre ceasurile obisnuite. Astfel ei au realizat o noua gama de ceasuri barbatesti , super rezistente, ce si-au gasit foarte repede adepti in toata lumea si au devenit la ora actuala ceasurile cele mai rezistente in lume, putind fi utilizate in cele mai dure conditii: socuri puternice, vibratii, noroi, praf, rugina, temperaturi scazute, apa, campuri electromagnetice, etc.

Versiunea iniţială a modelului G-Shock Riseman (G-9200-1ER) , introdusa la mijlocul anilor 1990, aducea pe langa bine cunoscutele caracteristici G-Shock , cum ar fi rezistenta la socuri si rezistenta la apa de 20 bari (200 m), o serie de caracteristici noi, devenind imediat un bestseller al brand-ului si contribuind astfel la cresterea numarului de iubitori de ceasuri Casio. Astăzi, la peste 10 ani de la lansarea primului model, Casio a creat un nou si spectaculos ceas all-in-one , G-Shock GW-9200-1ER, bazat pe tehnologie avansata, funcţionalitate şi design. La lansarea sa, acesta a fost primul G-Shock dotat cu receptor radio Multiband 6, cu ajutorul caruia ceasul poate receptiona semnalul de calibrare a orei de la 6 statii raspandite in intreaga lume. Noul Riseman vine la pachet cu o serie de functii foarte utile la activitatile in natura: altimetru, barometru, termometru, cronometru, precum si cu o memorie interna pentru stocarea datelor masurate si rezistenta la apa de pana la 20 bari. Mai mult, acesta este prietenos cu mediul, facand parte din gama de ceasuri dotate cu tehnologia Tough Solar prin care se alimenteaza cu energie solara.

G-Shock Riseman


0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România