joi, martie 25, 2010

Pastila Zilnica de Ras!

Daca va era dor
de pastila noastra
o administram asa cum trebuie... :))
cu mult fun dupa cum urmeaza sa vedeti mai jos:

Cele mai tari goluri ale saptamanii in Europa! Martie 2010 -3-

Deja cunoasteti problema... Priviti mai jos cele mai tari goluri marcate in Europa saptamana trecuta si votati mai apoi cel mai frumos gol in opinia voastra!

Concurs - Castiga invitatii pe Lockerz.com

Lockerz.com Este un proiect comun realizat de Amazon si Facebook si care are ca scop realizarea unei comunitati gen Hi5, MySpace, Facebook unde zilnic poti acumula puncte cu ajutorul carora, ulterior, poti cumpara diverse lucruri: electronice, jocuri, echipamente de sport si multe altele.
Iata mai jos cam ce produse originale poti cumpara la ora actuala cu ajutorul punctelor de pe lockerz.com : Ceasuri Nixon, G-Shock cu minim 800 de puncte, ochelari de soare Ray Ban cu minim 1340 de puncte, genti-posete Juicy Couture, Baggu modele diverse cu minim 200 de puncte, bijuterii din aur sau argint cu cristale pretioase pentru doar 300 de puncte, tricouri diverse sortimente, culori si dimensiuni cu doar 300 de puncte, cecuri de cumparaturi valabile oriunde online, diverse sume si bani... euro, dolari sau lire sterline, pentru exemplificare un cec de 100 euro poate fi luat cu 2400 de puncte iar 50 de dolari bani cash transferati in contul tau PayPal cu 2200 de puncte.
Suma maxima ce poate fi achizitionata e de 5000 USD cu 30000 PTZ si suma minima de 25 USD cu 1200 PTZ.
Mai poti cumpara cu punctele acumulate laptop-uri cu minim 4000 de puncte, Apple iPad cu 3500 de puncte, Apple iPod Touch sau Nano diverse culori, modele si configuratii cu minim 1300 de puncte, casti, surdine diverse modele si culori cu minim 250 puncte, Console, sisteme Xbox, PS3, PSP si enorm de multe jocuri originale pentru acestea cu minim 1400 de puncte si lista poate continua.
In plus poti castiga foarte multe obiecte exclusiviste, pesonalizate Lockerz.com

Ideea siteului se bazeaza pe acumularea de cat mai multe puncte prin logare zi de zi dar si prin raspunsul la intrebarea-provocarea zilnica, asa numita Dailies. Cooptarea de noi prieteni in sistem iti aduce de asemenea beneficii!

Pentru a putea sa creezi un cont pe Lockerz.com ai nevoie de o invitatie deoarece acest site accepta noii membri doar pe baza de invitatie!
Recomandarea Zilei acorda azi 20 de invitatii pentru Lockerz.com

Daca doresti sa intri in posesia unei invitatii din cele 20 existente, va trebui sa lasi un mesaj aici in care sa iti exprimi dorinta aceasta.

Nu uita sa treci si adresa de mail pentru a-ti putea trimite invitatia, daca doresi ca adresa ta de email sa devina publica.

Pentru a evita citirea automata a adreselor de mail si eventualul spam ulterior, am sa va rog ca adresa de mail sa o scrieti inlocuind @ cu [a] ca in exemplul: exemplu[a]yahoo.com
Asa avem certitudinea ca adresa voastra de mail ajunge doar in mana oamenilor :)) nu si a botilor/robotilor informatici (spam bots) care stim cu totii de ce`s preocupati... de colectarea adreselor email.....

Ordinea comentariilor reprezinta ordinea in care voi trimite invitatiile.

Pentru cei ce nu doresc sa isi dezvaluie in public adresa de mail.
Ei vor posta aici mesajul rezervandu-si astfel locul pentru o invitatie iar mai apoi imi vor trimite adresa pe care doresc sa primeasca invitatia,
scriindu-mi un mail la:Nu uitati sa imi mentionati numele cu care ati scris comentariul la acest subiect!

Expedierea invitatiilor o voi face imediat dupa postarea voastra sau dupa caz, la primirea mailului de la voi dar e posibil ca Lockerz.com sa va trimita invitatiile intr-un timp de pana la 6 ore. In cele mai multe cazuri acest lucru se petrece instant, in altele in cateva zeci de minute sau mai rau... in cateva ore.
Deci daca ati postat aici comentariu, fiti siguri ca o sa primiti invitatia, asteptati asadar!


Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!


Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România