vineri, mai 08, 2009

Pastila zilnica de ras!

Cand eram mic am avut un mare soc atunci cand m-am trezit cu un cocos in cap si cu siguranta cocosul nu a confundat capul meu cu o gaina sexy. Ca nu sunt singurul copil care a patit-o o stiu dar vad ca mai nou cocosii au progresat si se dau si la cucoane mai mari si ,,suple,,. Vorba aia... gaina batrana face supa buna.
Iata o mostra... Pazea:Trecem la o reclama, defapt o bucata din ea, de prin Asia.
In principiu metoda e buna de aplicat si la noi tuturor celor care ca vrei ca nu vrei iti uda parbrizul....Japonezii astia se plictisesc rau de tot... :))Aha pai daca el poate, poate si el. El poate!Vine valu` imi ia calu... E chiar simpatic piciu.Incercam si un top al idiotilor...Si daca am adus in discutie subiectul idioti, iata unul care vrea sa fie in centrul atentiei... ATENTIE il omoara... :))Iar la final va invit sa vedeti O EXCEPTIONALA ADAPTARE A UNUI FILM. Hitler se intoarce si vrea SANDERO...

Ce frumos e sa fi copil!

Orice mama ii zice copilului pana moare... copilul meu.
Intr-un fel e mare adevar in vorba asta. Orice varsta ai avea astepti anumite lucruri ca sa iti dovedesti copilu` din tine. Nimic pe lume nu e mai frumos decat sa fi in pielea ta, de copil.
Personal astept Zilele Hunedoarei sa pot manca Kurtos Colacs. Dar hai sa te intreb:
Tu de cand nu te-ai mai dat pe linghispir?!
Revin... altii in Olanda au alte copilarii; sa te bati an de an cu perini pana iti sar fulgii...Bataia se organizeaza si in alte colturi ale lumii. La noi n-ar strica o asemenea competitie... la cat e romanul de frustrat si de negru de necaz si probleme... numai bine si-ar mai descarca energiile negative.
Poate-poate vom deveni mai buni!

Recomandarea Zilei - 8 mai 2009

V-ati intrebat oare vreodata ce se intampla atunci cand primesti un pumn in fata? Sau cum se comporta un glont odata iesit pe teava pustii? Cu ajutorul camerelor High Speed putem vedea aceste detalii de nesesizat ochiului liber!Bun.... revenim la piesa desi inainte vreau sa va familiarizez cu un nou stil de dans.Cam sarit... stilul asta.:)) Si apropos de asta, am piesa din 1984.

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România