vineri, mai 08, 2009

Pastila zilnica de ras!

Cand eram mic am avut un mare soc atunci cand m-am trezit cu un cocos in cap si cu siguranta cocosul nu a confundat capul meu cu o gaina sexy. Ca nu sunt singurul copil care a patit-o o stiu dar vad ca mai nou cocosii au progresat si se dau si la cucoane mai mari si ,,suple,,. Vorba aia... gaina batrana face supa buna.
Iata o mostra... Pazea:Trecem la o reclama, defapt o bucata din ea, de prin Asia.
In principiu metoda e buna de aplicat si la noi tuturor celor care ca vrei ca nu vrei iti uda parbrizul....Japonezii astia se plictisesc rau de tot... :))Aha pai daca el poate, poate si el. El poate!Vine valu` imi ia calu... E chiar simpatic piciu.Incercam si un top al idiotilor...Si daca am adus in discutie subiectul idioti, iata unul care vrea sa fie in centrul atentiei... ATENTIE il omoara... :))Iar la final va invit sa vedeti O EXCEPTIONALA ADAPTARE A UNUI FILM. Hitler se intoarce si vrea SANDERO...

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România