vineri, iunie 26, 2009

Recomandarea Zilei - 26 Iunie 2009

Recomandarea Zilei de azi nu poate veni decat din partea regelui pop cu subiectul ce a facut atata valva in intreaga lume.
Michael Jackson a murit in urma unui atac de cord, dupa informatiile furnizate azi noapte de toate canalele media. La Recomandarea Zilei de azi...

In Memoriam Michael Jackson


Michael Jackson Videos: The Best Of The Best
R.I.P

Rock with You (1979)


Don't Stop 'til You Get Enough (1979)


Billie Jean (1983)


Beat It (1983)


Thriller (1984)


We Are the World (1985)


Bad (1987)


Man in the Mirror (1988)


The Way You Make Me Feel (1988)


Smooth Criminal (1988)


Black or White (1991)


Remember the time (1992)


Heal the World (1992)Acest ultim videoclip e chiar emotionant cu atat mai mult cu cat are incluse imagini de la vizita lui Michael Jackson in Romania.
Am incercat sa ma pun in pielea copiilor din centrele bucurestene pe care Michael Jackson le-a vizitat in 1992 , copii pe care i-a ajutat la vremea respectiva si care s-au atasat de el... Cu siguranta disparitia lui nu le este indiferenta. Aceasi situatie si in cazul fanilor M.J. din Romania!
RIP Michael...

Cei ce doresc sa asculte toata arhiva muzicala Michael Jackson, o pot face aici!

Pastila Zilnica de Ras!

Unora le pasa, altora nu... de moartea lui Michael Jackson.
Oricum ar fi viata merge mai departe la fel si recomandarea zilei care isi propune zi de zi sa va aduca cele mai noi aparitii in materie de clipuri haioase.
Si uite asa am descoperit-o si pe bunicuta asta, dansand de mama focului...O noua compilatie funny... cu durere :)))))))))))))+ un mic top:Se intampla in Liban si va rog muuult nu faceti ca el. E pericol public!Si tot despe soferi, Idioti in actiune:Un altul:Si altii... :))Spalatorie Ecologica.. Made in Romania:)))Iar la final va invit la Lectia de spaniola varianta baietilor de la HappyFish:

Cele mai tari reclame!

Institutia care a conceput reclama de mai jos nici ca putea sa se gandeasca la alta idee mai buna... :))Ce-i lipseste reclamei de mai jos? Bugetul.. :)))
Iata dovada ca se pot face reclame atractive si cu buget redus.

Faceti si voi ca ei!

Ca sa faceti ca el... va trebuie muulta scoala si... ureche muzicala.
Si in cazul asta am curiozitatea de a sti cat a stat pana a acordat fiecare pahar cu apa in parte pentru a scoate nota muzicala dorita! Trecand peste urechea muzicala, acordul ,,instrumentelor,, si timpul necesar efectuarii acestuia, secretul consta in umezirea degetului pentru ca acesta pe suprafata sticlei sa scartzaie... rezultand astfel sunetele pe care le vom auzi in momentele urmatoare.
Robert Tiso canta la pahare de mic iar mai jos il vom vedea in exercitiul pasiunii cantand o arie din capodoperele lui Tchaikowsky.Nu e singurul, Thomas Bloch canta o piesa semnata de Mozart, la o armonica sau orga cum vreti sa-i spuneti, din sticla. O armonica inventata de Benjamin Franklin inca din 1761.Magnific... Ramai fara cuvinte.
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România