vineri, iunie 26, 2009

Faceti si voi ca ei!

Ca sa faceti ca el... va trebuie muulta scoala si... ureche muzicala.
Si in cazul asta am curiozitatea de a sti cat a stat pana a acordat fiecare pahar cu apa in parte pentru a scoate nota muzicala dorita! Trecand peste urechea muzicala, acordul ,,instrumentelor,, si timpul necesar efectuarii acestuia, secretul consta in umezirea degetului pentru ca acesta pe suprafata sticlei sa scartzaie... rezultand astfel sunetele pe care le vom auzi in momentele urmatoare.
Robert Tiso canta la pahare de mic iar mai jos il vom vedea in exercitiul pasiunii cantand o arie din capodoperele lui Tchaikowsky.Nu e singurul, Thomas Bloch canta o piesa semnata de Mozart, la o armonica sau orga cum vreti sa-i spuneti, din sticla. O armonica inventata de Benjamin Franklin inca din 1761.Magnific... Ramai fara cuvinte.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România