sâmbătă, martie 28, 2009

Mama se modernizeaza...

Doamne ajuta si da bine!
Mama la cei peste 60 de ani (Da-i Doamne si 100 in plus) si-a luat inima in dinti si vrea sa isi ia DVD Player. Cine credeti ca se ocupa cu livrarea?! Eu... fireste! Dau navala prin magazine in dorinta de a-i respecta dorinta. Copilu` mami, vezi sa nu fie prea scump ca nu are mama bani dar sa vada poze si filme. Traiasca cultura generala, mi-am zis. Toate bune si frumoase, gasesc ceva dar insist sa arunc o privire si la magazinele virtuale de pe net, unde gasesc ceva ce realmente o incanta pe mama! Acest Westwood la doar 108 lei. Dau comanda si....
Partea nasola vi-o spun doar acum. Aceasta istorioara se petrecea acum 2 saptamani. Chiar daca pe site se spune ca acest DVD Player poate ajunge la mine in localitate in circa 24-48 ore, dupa 2 saptamani inca nu a ajuns. Bun asa mama voastra..... ca a mea n`are parte de filme de pe dvd!
Mama n`ai noroc, se pare.
Filmele de colectie mai pot astepta....

Remember - Hora Unirii!

Daca mai tineti minte pe vremea lui Ceasca, daca aveai noroc sa nu ti se ia ,,lumina,, puteai urmari incredibilul program de 2 ore la tv. Enorm de mult!
La finalul programului, pe ecran aparea o ,,clatita,, ce avea imprimata stema nationala si acea clatita era inconjurata de raze de soare incadrate in harta Romaniei, raze care mai de care mai vioaie. N-am inteles niciodata de ce se roteau.. probabil aveau un mesaj subliminal... un fel de hipnoza... Hai bai fraierestenilor, la culcare, ca tara are nevoie de voi maine si vrea sa fiti fresh, Noapte buna somn usor, 7 pureci pe`un picior... nani nani, fraieri nani....
Am adus in discutie, nu intamplator, hora unirii si lumina care se ia... Pai lumina, azi ce nu stiti ca e Earth hour? Daca va e dor de vremurile comuniste fara lumina, atunci azi e momentul sa retraiti acele vremuri, dupa 20:30 timp de 60 de minute, stingeti toate becurili si... si oare ce puteti face fara lumina?
Poate sa aprindeti televizorul sa va uitati la meci caz in care va doare fix pix undeva de Earth Hour, sau poate puteti lua cina in oras doar daca mai gasiti vreun restaurant in care sa nu va violeze.... portofelul patronii, mai ales daca tin si ei Earth Hour sau poate aprindeti o lumanare... ei da si in memoria martirilor neamului dar si pentru ca pregatiti un show incendiar in cuplu. Treaba voastra, faceti tot ceea ca va taie capul.
Spuneam si de Hora Unirii. Daca am adus in discutie acel moment de la incheierea programului TVR de pe vremea raposatului, haideti sa urmarim momentul:Iar daca va e dor si de imnul oficial RSR iata-l:Ieri oficial s-a sarbatorit in Republica comunista Moldova 91 de ani de la unirea Basarabiei cu tara mama Romania. Un eveniment palid care nicidecum nu a fost serbat la adevarata lui valoare, comunistii reusind sa innabuse orice tentativa de organizare mai de Doamne ajuta. Ai nostrii de dincoace de Prut au facut obligati fortati cale`n toarsa iar cei ce au reusit sa strapunga ,,barajul,, moldov-rus au fost mult prea putini ca sa nu mai zic ca si moldovenii au fost si ei putini. Si in concluzie a iesit ceea ce se poate urmari mai jos:Scandarile de la final or fi fost pentru echipa nationala si meciul din seara aceasta?!

Recomandarea Zilei - 28 martie 2009

Una peste alta... e totul perfect, viata merge mai departe si de ce sa nu recunoastem, viata e frumoasa.
Azi imi indrept atentia spre o piesa misto, The Beloved - Sweet Harmony

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România