sâmbătă, martie 28, 2009

Mama se modernizeaza...

Doamne ajuta si da bine!
Mama la cei peste 60 de ani (Da-i Doamne si 100 in plus) si-a luat inima in dinti si vrea sa isi ia DVD Player. Cine credeti ca se ocupa cu livrarea?! Eu... fireste! Dau navala prin magazine in dorinta de a-i respecta dorinta. Copilu` mami, vezi sa nu fie prea scump ca nu are mama bani dar sa vada poze si filme. Traiasca cultura generala, mi-am zis. Toate bune si frumoase, gasesc ceva dar insist sa arunc o privire si la magazinele virtuale de pe net, unde gasesc ceva ce realmente o incanta pe mama! Acest Westwood la doar 108 lei. Dau comanda si....
Partea nasola vi-o spun doar acum. Aceasta istorioara se petrecea acum 2 saptamani. Chiar daca pe site se spune ca acest DVD Player poate ajunge la mine in localitate in circa 24-48 ore, dupa 2 saptamani inca nu a ajuns. Bun asa mama voastra..... ca a mea n`are parte de filme de pe dvd!
Mama n`ai noroc, se pare.
Filmele de colectie mai pot astepta....

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România