miercuri, martie 11, 2009

Fotbalul - sansa si nesansa

Ieri a fost indiscutabil seara fotbalului asa ca azi avem de vizionat, nu neaparat faze din meciurile din seara trecuta....Fotbalul mai mult cu rele decat cu bune... :)))))Cele mai mari ratari din ultima perioada in fotbal...Daca sunt ratari, sunt si din cauza portarilor. Vedem cele mai mari parade ale portarilor.


Oricum nu-l intrec pe Ducadam.:))

Iar la final stati comozi si vizionati cele mai tari goluri din istoria fotbalului, clasament realizat pana in anul 2008. S-a mai inscris anul acesta vreun gol mai fain?! Merita sa urmariti clipul pana la final ca sa aflati cine e No.1!

Reclama sufletul comertului

Daca e fotbal e rost de bani, asa ca brandurile renumite nu au stat cu mainile in san si au conceput reclame fel de fel. Unele din cele mai misto le vedem si noi.Gata cu reclama. Ajunge!

Cel mai modern fotbal!

Asta e cea mai tare faza in fotbalul modern. Japonezii sunt tari in tot ce fac. Cine ne traduce? :))))) Desi cred ca nu e cazul....

Recomandarea zilei

Ne amintim de un fundal folosit la genericele de sport imediat dupa revolutie, ne amuzam cu o parodie + ascultam si o piesa de jaleeeeeeeeee... ca asa e in fotbalul romanesc.fussebal-ole ole ole
Asculta mai multe audio Muzica »


Unguru Bulan Un meci O revenire
Asculta mai multe audio Divertisment »


Despre Fotbal
Asculta mai multe audio Sport »
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România