marți, mai 26, 2009

Pastila Zilnica de ras!

Nu numai la noi sunt oameni dusi cu pluta sau sorcova...
Clipul de mai jos nu pare suspect decat atunci cand incepe muzica. Instantaneu materia cenusie se disperseaza iar hormonii o iau razna. O are ca de cal... Ve-ti intelege daca il priviti...Clipul urmator face parte din aceeasi categorie cu precedentul. E de exceptie si prezinta cea mai joasa inteligenta naturala pe care o poate avea omenirea. Prostu` tot prost ramane. Priviti cum se da un jaf. E monumentala faza:N-a fost de ajuns ca la doborat pe prietenul lui, s-a doborat si pe el. :)))))

Pentru urmatorul clip, cine credeti ca e de vina? Bautura sau insolatia?!Si mascotele mai gresesc. Se intampla in Norvegia:La sala:Trecem la un alt subiect acum pentru a vedea cum se mai munceste in agricultura din India. O adevarata industrie, nu pe 4 roti ci pe 2 picioare:Ha ha ha nici Hitler n-a fost perfect:Acum am pentru voi o prajitura blonda cu scortisoara:)))))))))) Totala...Iar pe final 2 clipuri cu cele mai amuzante pisici din lume:La dieta!

Tu ce mananci?
Ce preferinte ai?
Altii nu sunt deloc pretentiosi... mananca orice. S-a mai desoperit recent in India un mancator de cuisoare, pioneze si alte metale marunte cu sau fara forma definita.
Iata dovada:Eh si acum vine intrebarea intrebatoare?
Cum se caca frate?
Probabil ca intestinul lui a suferit mici mari modificari astfel ca in loc de mate are tevi galvanizate sau din cupru. Curios daca stomacul functioneaza precum o otelarie dintr-un combinat siderurgic si daca separa fonta de otel?
Oare recicleaza metalele, sa le foloseasca la noi reprezentatii ca la cat de scumpe au devenit si cuiele .... nu stiu daca e rentabil sa isi cumpere intr-una hrana.

Mama ei de dieta... Haida mah.... :)))))))))))Concurs de gatit contracronometru!

Fie ca cel mai bun sa castige!
Eh... nici chinezii nu se plictisesc. Au organizat cel mai delicios concurs de la ei. Serpi, pesti, caini, pisici...:))))))))) toate gatite in cel mai scurt timp.... Pentru unii dintre voi poate fi dezgustator, ei ash... numai pofta de mancare nu mai ai cand ti se aduce platoul cu delicatesa din sarpe iar bucata de serpalau prospat taiat, inca misca in fata ochilor tai.
Dar poate in egala masura pentru multi dintre voi poate fi amuzant. Asa ca privim... si ne minunam.
Nu mai calc never ever in restaurantele chinezesti!Pofta buna! :)))))))))))

Noul Cristiano Ronaldo

Chiar mi-a placut ce am vazut...
Piciul din clip are doar 6 ani si le are cu mingea de fotbal astfel ca vi-l recomand cu placere.
Ii cam joaca pe adversari la cei doar 6 anisori!Face cat o echipa aproape...

Cele mai reusite reclame!

Azi vreau sa va prezint o noua reclama ce indeamna tinerii sa bea lapte. Drink milk... hai nu, pe bune!?
Pe bune ca de nu... uite ce poti pati:Eh... bausi azi lapte? :))))))))))

Cel mai norocos pilot

Este peste puterea mintii sa descri momentele ce te despart de moarte!
Pilotul si copilotul , polonezi amandoi, au dat buna ziua cu moartea. Priviti derapajul si sulita ce intra in masina, milimetric pe langa ei...Frumoasa reactia pilotului... Ohhhh curva... geme! :))))))))
Tre sa urmaresc dictionarul polonez roman sa pricep ce au spus.

Recomandarea Zilei - 26 mai 2009

Azi am avut curiozitatea sa vad ce piesa a fost No 1 in topul Billboard in anul in care m-am nascut eu.... Si iata ce am gasit, din 1977:

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România