marți, mai 26, 2009

Pastila Zilnica de ras!

Nu numai la noi sunt oameni dusi cu pluta sau sorcova...
Clipul de mai jos nu pare suspect decat atunci cand incepe muzica. Instantaneu materia cenusie se disperseaza iar hormonii o iau razna. O are ca de cal... Ve-ti intelege daca il priviti...Clipul urmator face parte din aceeasi categorie cu precedentul. E de exceptie si prezinta cea mai joasa inteligenta naturala pe care o poate avea omenirea. Prostu` tot prost ramane. Priviti cum se da un jaf. E monumentala faza:N-a fost de ajuns ca la doborat pe prietenul lui, s-a doborat si pe el. :)))))

Pentru urmatorul clip, cine credeti ca e de vina? Bautura sau insolatia?!Si mascotele mai gresesc. Se intampla in Norvegia:La sala:Trecem la un alt subiect acum pentru a vedea cum se mai munceste in agricultura din India. O adevarata industrie, nu pe 4 roti ci pe 2 picioare:Ha ha ha nici Hitler n-a fost perfect:Acum am pentru voi o prajitura blonda cu scortisoara:)))))))))) Totala...Iar pe final 2 clipuri cu cele mai amuzante pisici din lume:0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România