joi, septembrie 10, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Bine v-am gasit la o noua pastila de ras.
De luni vom intra in normalitate si zi de zi vom administra doritorilor cate o pastila pentru ras.
Incepem azi cu putina miscare de incalzire. Urmariti un colaj de exceptie cu faze funny surprinse atunci cand omu` de rand vrea sa faca putintica miscare pentru sanatate.Nu lipsesc nici idiotii in actiune:

Mare branza.... sa vedem alti idioti. :)))Din aceeasi categorie, iata cam ce solutie au gasit unii ca sa scape de obiectele vechi de care s-au saturat:Sau ce mai inventeaza oamenii pentru distractia lor:Plictiseala mare printre americanii din Irak. Foarte tare... bietul irakian s-a dat pe brazda dupa ei, mai mult cred de teama. :)))Se intampla live la o televiziune sud-americana:Si tot live dar de la o cursa de ciclism.Pentru ca se apropie weekendul si poate cativa dintre voi merg la pescuit sau macar ar vrea sa mearga, am pastrat pentru finalul pastilei de azi o super colectie cu idei de pescuit. :))
Cele mai tari faze la pescuit:

Recomandarea Zilei - 10 Septembrie 2009

Azi va invit la... sex. :))
Ce vom asculta mai jos e cu totul depasit pentru vremurile si tendintele actuale. Parca te infunda rasul cand auzi acest stil de muzica si cu toate astea mai crede cineva ca in acele vremuri genul eurodance era in floare?
Asadar din 1995:

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România