marți, iulie 05, 2011

Viralul Zilei - Hitler si Bac-ul romanesc 2011

Am ras cu pofta... nu de prostia tinerilor romani ce au dat Bacalaureatul in anul 2011 ci de parodia pe care vi-o prezint mai jos in care insusi Hitler este foarte afectat de rezultatele dezastruoase inregistrate la examenul de bacalaureat de anul acesta.

Cat despre rezultate.... bravos lui Funeriu ca a luat taurul de coarne, odata si`odata tot trebuia sa se intample treaba asta. Nici mie nu mi-a convenit ca atat eu care am invatat zi lumina cu 6 luni inainte de BAC, cat si altul care n-a pus mana deloc pe carti si a petrecut zi lumina la biliard si alte jocuri.... sa fim pusi pe picior de egalitate, luand amandoi BAC-ul. Defapt el a pus mana pe carti... de joc! :))
Unde era corectitudinea profesorilor in scoala? Cu ce era impulsionat un tanar sa invete atat timp cat stia ca la final, la Bac... toti vor lua examenul?

Scoala e si ea o competitie, tanarul trebuie impulsionat sa fie cel mai bun pentru a continua mai apoi in viata pe acelasi model pentru a performa si in viata profesionala.

Tinerii din ziua de azi au uitat sa respecte scoala, un examen... au uitat cred sa se respecte pe ei, sa-si respecte viitorul, telul lor in viata care e defapt acum in aceste conditii zero barat. Au in minte 3 cuvinte: fite, fite si iar fite.

Pun deja pariu ca la toamna si in anii urmatori, daca se vor respecta aceleasi reguli de examinare, situatia va fi radical diferita... se va invata din nou in Romania!

Poate asa se mai civilizeaza cat de cat generatia manelistilor, a fecebook-istilor, a twitter-istilor, a pariorilor, a biliardistilor, a club-erilor, a CS-istilor, a personajelor care este si pă/dă in loc de pe/de sau a celor de pe Targu Ocna sau Nu stiu, ca sa nu zic a analfabetilor... si asa mai departe.
Fenomenele astea sunt luate de tinerii din ziua de azi ca model in viata, adaptate realitatii dupa bunul plac dar nu cu imbunatatiri pozitive ci doar negative.
Halal generatie, rusine sa le fie ca au umblat doar dupa cersit, furat, plagiat, mila Domnului.... pana la varsta asta la care trebuiau sa fie pe picioarele lor, sa se descurce in viata singuri... O mare parte din vina revine si parintilor care au permis modelarea odraslelor in asa hal de hal...

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România