vineri, iulie 09, 2010

Zilele Municipiului Hunedoara - noutati

UPDATE 26 IULIE 2010

Noi imagini si poze de la Zilele Hunedoarei 2010.

Festivalul - concurs de muzica si dans "Tezaurul hunedorean"

Un comunicat asa cum a fost el transmis:

In perioada 14 – 15 august 2010 Asociatia pentru Integrarea Dezvoltarii Durabile (AIDD) va organiza la nivel judetean Festivalul – concurs de muzica si dans „Tezaurul hunedorean” ce va avea loc in orasul Simeria – Parcul Tineretului.
Organizarea evenimentului „Tezaurul hunedorean – festival de muzica si dans” este o ocazie deosebita pentru descoperirea si promovarea talentelor din judetul Hunedoara in domenii precum cantece si dansuri populare, dar si muzica usoara.
Castigatorii festivalului vor primi premii in bani, trofee si diplome. De asemenea, toti concurentii care participa la festival vor primi diplome de participare.
Detalii suplimentare puteti obtine la sediul AIDD din Simeria, jud. Hunedoara, Str. Libertatii nr. 4 sau la numarul de telefon/fax 0354 401 027, e-mail: office[a]aidd.ro

Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!

Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România