duminică, decembrie 20, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Am tot stat si m-am gandit daca sa ii pun pe baietii ce urmeaza sa ii vedeti, la rubrica de maine cu Faceti si voi ca ei! dar am renuntat la idee pentru ca nu va pot indruma sa-i concurati astfel ca ii trec la pastila amara si-anume:

Idioti in actiune!

Amandoua sunt blonde, una e in delir alta e in extaz. Precis una din ele e vopsita... :))))
Idem...Un chirias oarecare... Oare cat plateste chiria si cum face asta?Incheiem pastila de azi cu o idee ce ar putea fi pusa in practica si de catre autoritatile noastre si nu doar de cea rutiera ca in clipul de mai jos... La cum sunt romanii dupa *&%*$*#8@*!(*... garantez succes, ordine si disciplina oriunde s-ar pune in practica! :)))
Despre ce e vorba, danezii au scos tevile cu semnele de circulatie si le-au inlocuit cu fete in bikini... Vara e o idee inteleapta dar iarna se vor face ambuteiaje serioase deoarece fiecare participant in trafic va dori sa ii ofere un pulover si un ceai domnisoarei cu semnu`....
Oricum ideea n-a prea avut sorti de izbanda nici la danezi in cele din urma deoarece unii soferi si-au abandonat masinile pe sosea facandu-le ochi dulci fetelor. Si uite asa o idee ce avea menirea sa aduca reducerea vitezei pe drumurile din orase a facut ca viteza sa fie redusa semnificativ si erau toate bune si frumoase daca nu se reducea de tot... :)))))
Priviti:

Recomandarea Zilei - 20 Decembrie 2009

Azi doar 2 lansari noi. Muzica noua, cu un tanar de doar 18 ani, aflat la primul clip, dupa ca a castigat anul acesta X Factor in Marea Britanie.

Joe McElderry - The Climb
Urmatorul single vine de la noi...

Geo Da Silva feat Dj Magnum - VreauPentru piesa oldies, ne reintoarcem in anul 1994 si ascultam un alt hit eurodance-eurohouse la Recomandarea Zilei.

2 Raff - Don't Stop The MusicOk si am ajuns si la final, unde ne intalnim cu Regalul dedicat Craciunului. Astazi, pentru aproximativ 40 de minute....

Narcisa Suciu si Paula Seling - Cele mai frumoase colinde

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România