duminică, decembrie 20, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Am tot stat si m-am gandit daca sa ii pun pe baietii ce urmeaza sa ii vedeti, la rubrica de maine cu Faceti si voi ca ei! dar am renuntat la idee pentru ca nu va pot indruma sa-i concurati astfel ca ii trec la pastila amara si-anume:

Idioti in actiune!

Amandoua sunt blonde, una e in delir alta e in extaz. Precis una din ele e vopsita... :))))
Idem...Un chirias oarecare... Oare cat plateste chiria si cum face asta?Incheiem pastila de azi cu o idee ce ar putea fi pusa in practica si de catre autoritatile noastre si nu doar de cea rutiera ca in clipul de mai jos... La cum sunt romanii dupa *&%*$*#8@*!(*... garantez succes, ordine si disciplina oriunde s-ar pune in practica! :)))
Despre ce e vorba, danezii au scos tevile cu semnele de circulatie si le-au inlocuit cu fete in bikini... Vara e o idee inteleapta dar iarna se vor face ambuteiaje serioase deoarece fiecare participant in trafic va dori sa ii ofere un pulover si un ceai domnisoarei cu semnu`....
Oricum ideea n-a prea avut sorti de izbanda nici la danezi in cele din urma deoarece unii soferi si-au abandonat masinile pe sosea facandu-le ochi dulci fetelor. Si uite asa o idee ce avea menirea sa aduca reducerea vitezei pe drumurile din orase a facut ca viteza sa fie redusa semnificativ si erau toate bune si frumoase daca nu se reducea de tot... :)))))
Priviti:

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România